Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európa jelenleg iszlamizálódik?

Európa jelenleg iszlamizálódik?

Figyelt kérdés

tegnap 16:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
66%

Magyarországnak azok után, ami az elmúlt 1 hónapban történt, semmi joga nem maradt kritiázlni más országokat a bevándorlással, meg az iszlamizációval kapcsolatban.

Itt volt a lehetőség, megvédeni a magyar földet az arabok elöl és a nagy nemzethy horda, kussban ülve végignézte, ahogy a kormány simán kijátszaná a magyar földet.

Én elhiszem, hogy bizonyos mértékben Európában probléma a migráció, de, hogy ide a bökőt, hogy nekünk semmi jogunk sincs másokat kritizálni. Erkölcsileg megsemmisült az ország és nincs joga másokat kritizálni.

tegnap 17:23
 12/33 Sanyi2025 ***** válasza:
100%

A Wikipedia 2015-ös oldala szerint 2% volt a muszlimok aránya, most ez 1,4%. Nyilván nem tökéletesen pontos, de jól mutatja a nagyságrendeket így is.

[link]

tegnap 18:02
 13/33 anonim ***** válasza:
26%
Éltem Németországban, láttam milyen súlyos a helyzet. Milliószám özönlenek be, ráadás ezek 4-5 gyereket potyogtatnak, miközben az őslakos fehérek nem szülnek. Csak párszáz év, és övék lesz a fényességes nyugat.
tegnap 18:59
 14/33 anonim ***** válasza:
22%

"Erkölcsileg megsemmisült az ország és nincs joga másokat kritizálni."

Kussoljál már el!

Jogom van kritizálni bárkit.

Ha nem tetszik, nyugodtan zárd be a kérdést.

tegnap 19:11
 15/33 anonim ***** válasza:
0%

"Wikipedia 2015-ös oldala szerint 2% volt a muszlimok aránya, most ez 1,4%. "

🤣🤣🤣

tegnap 19:11
 16/33 anonim ***** válasza:
37%

14, nem én foglak elhallgattatni, nem vagyok, sem kormányfő, sem Isten.

Akkor sincs jogunk magyarként azok után bárkit is kritizálni, ami ebben az országban történik.

Mind a két politikai oldal, megsemmisült, az ellenzék, mindenestül, és a nemzetinek hazudott fekáliakupac szintén.

tegnap 19:14
 17/33 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos igen. És ezt csak a Mi hazánk mozgalom tudja megállítani
tegnap 19:23
 18/33 anonim ***** válasza:
73%

"Akkor sincs jogunk magyarként"

De van. Az, hogy a kormány mit csinál, nem az én saram.

Innentől kezdve meg nincs miről beszélni.

tegnap 19:24
 19/33 anonim ***** válasza:
54%
18, de, az ország teljes erkölcsi csődjére kell beszélni. Arról kell beszélni, hogy miért nincs itt semmi, ami kicsit is emberi, kicsit is erkölcsös. Semmi erkölcsi alapunk nincs más országot kritizálni.
tegnap 19:26
 20/33 anonim ***** válasza:
45%

"de, az ország teljes erkölcsi csődjére kell beszélni"

Semmilyen teljes erkölcsi csőd nincs. Max a te fejedben. Igen is joga van az embereknek kritizálni Európát és országait.

Ha te be akarod fogni a pofád, jól teszed, mert nem vagy elég intelligens.

tegnap 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!