Miért kerül magyarországon egy szaros ezer forintos áru házhozszállítása 2-3 000 ft-ba amikor 12.000 kilométerről kínából ingyen kiszállítanak árukat?
11.
Szerinted kínából drágábban hozzák ide ugyanazt az árut mint magyarországon belül?
Segítsek a válaszban ?
N-el kezdődik
Legjobb gyerek kori barátom egy ideig élt kint Kínában ösztöndíj-al és megkérdeztem tőle én is az egyik dolog alapvetés a termék annyival drágább amennyi a szállítási díj lenne csak mivel nincs sokat gyártanak egyszerre marha sokat hoznak és nem arról híres a kínai állam, hogy nagyon fizetné az embereket a pár filléres szállításra rárakják a tömeges szállítás költségét és kész (amúgy kedved kérdező kb minden boltnak van határa hogy ingyenes a szállítás kb 20ezer körül utána sem lesz ingyenes hanem csak annyi hasznuk van rajtad ) Kína is ez annyi hasznuk van a sok sok millió kacaton hogy alig látszik a termékek árán.
A második pont az picit összeesküvés szerű de a barátom szerint egy ilyen félig meddig tudott dolog kint hogy az ottani bűnszervezetek így csempésznek drogot hogy a sok kacatos konténerbe rakják a termékek közé és ugye ők is támogatják az ingyenes szállítást
13.
Mind hülyeség amiket irkálsz van egy áru például ami magyarországon 6000 ft plusz kiszállítás 20000 az8000 kínában ugyanez az áru amire szerinted már rápakolták a szállítási költséget kínából ugyanez 4000 ft ki is szállították meg vagyok vele elégedve a magyar eladó meg bekaphatja egy fillért nem keres rajtam mostantól egyik köcsög sem!
Megint egy igen szórakoztató kérdezőnk van, hiszen eddig minden válaszra közölte, hogy hülyeség, és a válaszolók felét jelentette :D pedig kivételesen kultúrált válaszok születtek.
De amúgy végül csak egy a lényeg: a kínaiak nagyban csinálják, így sokkal kedvezőbben tudnak működni, mint a magyar családi vállalkozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!