Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A jysk üzletben megvásárolt...

A jysk üzletben megvásárolt butorokra nincsen ingyen kiszállítás?

Figyelt kérdés
Most nagyon jó akciók vannak ruhásszekrényekre, kinéztem egy 70 ezres szekrényt amire még több mint 13 ezer a szállítási költség. Érdekelne, hogy ezt ki lehetne e küszöbölni, mivel a városomban van jysk hátha van lehetöség olcsóbban megoldani. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

#JYSK #bútor házhozszállítás
2018. júl. 6. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, meg még valami kuponnal + erzsébet utalvány, és akkor 5000ft legyen az egész.
2018. júl. 7. 01:46
 2/4 anonim ***** válasza:
A múlt héten volt ingyenes kiszállítási akciójuk, ezek szerint lemaradtál róla.
2018. júl. 7. 17:31
 3/4 A kérdező kommentje:

1. Válasz:

Sőt én még arra is gondoltam, hogy te megvehetnéd nekem és így tényleg a legbravúrosabb lenne.

Nem értem minek kell válaszolnod köcsögséget, ha már érdemben nem tudsz segíteni, nyilván nem kuncsorogni akarok senkitől, de ha van lehetőség olcsóbban haza szállíttatni a 4 km-re lévő üzletből akk miért ne élnék vele.

Egyébként azt tudom, hogy volt ilyen akció csak ugye akkor még a btor akció nem élt.

2018. júl. 8. 17:42
 4/4 anonim válasza:
Nincs ingyen kiszállítás, csak amikor egy évben egyszer "ingyenes kiszállítás" akció van. Rendeltem egy sarokülőt, és a kocsimra felrakatom a vonóhorgot, veszek egy utánfutót, és azzal elhozom, mivel költözök, így sok minden új lesz. Csepmék, burkolók, kisebb bútorok, sütő, fürdőszobaszekrény, konyhai szekrény, stb. Ezeket a Praktikerből, az Ikeából, a Jysk-ből, a Kika-ból, ezekről a helyekről veszem őket, mert ha valami baja van vissza lehet vinni, és szuper minőséget árulnak olcsón!
2019. márc. 30. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!