Melyik webshopból szoktátok rendelni a kutyatápot és milyet?
Figyelt kérdés
Tacskóim és német juhászom van, a nagymamámnak foxija. Jó lenne végre valami normális árú helyről rendelni. Gondolom a legjobb ár/érték arányú tápot adjátok2018. jan. 1. 14:18
1/10 anonim válasza:
A kutyusnak és a cicusnak is Josera tápot szoktam venni.Régóta egy helyről rendelek,megbízhatóak és gyorsak.,sosem volt még probléma.Ingyenes a házhoz szállítás,árban is megfelelőek.
2/10 anonim válasza:
Én a tápfutártól rendelek, mert ott nem csak házhozszállítás van, hanem kérhetem pickpack pontra is a csomagot, így nem kell a futárhoz igazodnunk.
A táp árak is egész jók, mostanában Profine táppal etetünk.
3/10 anonim válasza:
Dado vagy platinum, mindegyiket lehet netről rendelni.
4/10 anonim válasza:
Mar tobb mint 5 eve a zooplus-tol evente 4-szer rendelek ( 2x13kg) Taste of Wild tapot. Gyors szallitas, megbizhato weboldal, szeles valasztek es kedvezo arak!
5/10 anonim válasza:
platinum webshopjából a csirkés platinumot.
régen rendeltem belcandot, britet, joserát, boscht a petissimóról, zoofastról, zooplusról.
amúgy elég sokat vásárolok online, random oldalakról és eddig még sose volt problémám, mindig kihozták időben.
6/10 anonim válasza:
FalatoZoo-ról vagy Petissimo-ról szoktam a Brit Care gabonamentes változatot.
8/10 anonim válasza:
Brit Care bàrànyosat rendelek az emag-tól.
Olcsóbb mintha àllateledeles oldalról rendelnék és gyorsan kiszàllítjàk.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!