Általában az iszlám mellé az elmaradottság, terrorizmus, radikalizmus, emberi jogok teljes hiánya társul. A jobb és gazdagabb helyeken ki lehet venni a terrorizmust vagy technológiai szinten az elmaradottságot.
A nyugati világ meg más dolgokkal küzd. Lassacskán egy férfiember érezheti magát egy női bútornak, és azon vitatkozunk, hogy akkor hány nem is létezik.
Itt Európában pl sokan csak a hírekből ismerik őket, ott meg főleg akkor hallani róluk, amikor valamelyikük épp öngyilkos merényletet hajt végre, tömegbe hajt, kislányokat rabol és erőszakol, stb.
És sajnos úgy tűnik, nagyobb arányban vannak köztük ilyen erőszakos emberek vagy radikális fanatikusok mint más közösségekben itt Európában, így elég sok ilyen esetről hallani, amiknek aztán persze általánosítás lesz a vége, még ha 1000-ből mondjuk csak 20-30 ilyen is van köztük.
Azért utálják, mert ezt a propagandát hallják.
Mindeközben a világon 2 milliárd moszlim él, akik ugyanazt az istent imádják mint a zsidók és a keresztények.
Ha olyanok volnának mint amit terjesztenek róluk, már lángokban állna a világ.
Ha egy muzulmán ide jön akkor elvárja hogy tiszteljem a vallását és fogadjam el a nézeteit. Én alkalmazkodjak hozzá.
Ha én elmennék (nem fogok) egy muzulmán országba akkor elvárják hogy tiszteljem a vallásukat és fogadjam el a nézeteit. Én alkalmazkodjak hozzájuk.
Akkor hogy a f,szomba is van ez ?
Ez a propaganda. Nem kell alkalmazkodnod hozzá.
"ha Rómában vagy, élj úgy, mint a rómaiak; ha máshol vagy, élj úgy, ahogy mások"
Nem bonyolult ez...és nem is kell nagy feneket keríteni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!