Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért hallgat most a közmédia...

Miért hallgat most a közmédia az ukrán-orosz agresszióról?

Figyelt kérdés

Kizártnak tartom, hogy megszületett volna a béke a két ország között, miután Trump átvette a hatalmat.

Azt ígérte, 24 óra alatt megteremti a békét, nem lett belőle semmi, de azóta nagy kuss van róla.

jan. 30. 09:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

5

"Én elmondom neked, Trump sem fog többet elérni, mint Biden.

Trump azt hitte, majd jól befenyíti Putyint, és ő meg hazavonul, de ez nem így működik. Úgyhogy egyelőre Trump sem tud mást csinálni, mit Biden."

Te nem mondjál el vágyvezérelve semmit,mert Trump most kedzte a 4 évét,Biden 4 éve alatt 3 évig volt orosz ukrán háboró,és egyszer volt szó 22 ben a tüzszünetről,amit nem engedtek meg az ujránokoknak végül,és láttuk hova vezetett ez!

Amit Te állitasz az fikció,amit én írtam az meg már megtörtént.

De elmentem a kérdést,azután ha lesz tüzszünet ,akor majd megkérdezem Tőled hogy ilyenkor mi van!

jan. 30. 12:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ki volt az a naiv aki elhitte hogy 24 ora alatt béke lesz. Háttérben lehetett csak tárgyalás ,mert nem volt beiktatva Elnöknek. Komolyan veszi ,mert van külön megbízott személy a háború lezárására. Tárgyalások időbe telnek. Erőből nem jo megoldani ,ezt tudja .
jan. 30. 18:41
 13/14 anonim ***** válasza:

12

A sértődött liberálisoknak csak ez maradt, rugozni a 24 órás mondtaton.

Aztán gond nélkül leszavaznak majd a nem leszek politikus, nem megyek Brüsszelbe, olyan hangfelvételeim vannak hogy Toni már a helikopterben ül, STB Magyar Petire. :D

Őt nem kérik számon ugyan azok akik itt acsarkodnak...

jan. 30. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Ahogy még most is kisz-titkároznak, mert a zorbán a középiskolában 45 évvel ezelőtt kisz titkár volt, de az, hogy tavaly ilyenkor a messiásuk még fideszes volt, az már nem számít, az már rég volt. :)
jan. 30. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!