Mit szóltok, hogy a német közmédiában cenzúrázták az "anya" szót?
"Nem tartották eléggé polkorrektnek, helyette a „szülést végző személy” kifejezést használták."
Nem a mandiner írta azt is pár hónapja, hogy a németek már a saját bútoraikkal fűtenek és kutyakaját esznek?
Jelentem, itt ülök Berlinben egy kávézóban és nyoma sincs annak, amit a magyar sajtó hazudozik összevissza.
Egyrészt, mit pofázol bele más ország belügyeibe? Nem ezt szoktátok fordított esetben mondani?
Másrészt ha elolvastad a saját magad által linkelt cikket, akkor láthatod, hogy ez egy kisebb baki volt, amit utólag pontosítottak. És ebből akarsz általánosítani, hogy kinn milyen sz*r az élet. Én Berlinben élek és megsúgom, hogy mindenki az anya szót használja. :D
"...és megsúgom, hogy mindenki az anya szót használja."
Hajaj, ha tudnád, hogy ezt a szót mi is hányszor használjuk! Én még konkrét személyt is tudok, akihez köthetem, szoros szókapcsolatban egy igen ősi foglalkozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!