Az USÁ-ban rengeteg nemváltó gyermek van?
"De ha egyszer az jön be neki. Akár egy transz LMBTQ-s érzékenyítő, akár a transz 1-es szülője is mutatta be neki már az akar lenni. Eldöntötte. Had döntse már el ő fiú vagy lány akar lenni kérem"
Egy kisgyerek? Tudod te én mi minden akartam lenni kisgyerek koromban? lol
Például vámpír is akartam lenni, akkor még. Most felnőtt fejjel már nagyon bánnám, ha akkor az orvosok a szemfogaim helyett agyarakat ültettek volna be.
A gyerekek azt utánozzák amit filmekben, rajzfilmekben meglátnak.
"Mi lenne, ha orvosi eljárások a nem pofázna bele a politika? Ha az orvostudomány azt mondja, hogy a nemi doszforia leghatékonyabb kezelése a műtét,"
Csak azok az orvosok mondják ezt, amelyek érdekes módon baloldali pártpolitikai preferenciával rendelkeznek.
Amúgy meg nem az orvos tisztje eldönteni, ebben a kérdésben, hogy mi hatékony és mi nem, ő csak a műtétet végzi el, hanem az arra irányuló pszichológus pszichiáterek dolga.
“Amúgy meg nem az orvos tisztje eldönteni, ebben a kérdésben, hogy mi hatékony és mi nem, ő csak a műtétet végzi el, hanem az arra irányuló pszichológus pszichiáterek dolga.”
A pszichiáter orvos. És az orvostudomány empirikus tudományos kutatások eredményei alapján hoz szakmai döntéseket és irányelveket, nem pártpolitikai nézetek alapján.
tényleg csak a baloldali orvosok?
az én nem- és névváltoztatásomhoz egy igazságügyi orvossakértői testület jováhagyása kellett.
Ezt a testületet a mostani fideszkormány álltal pénzelt belügyminisztérium alá tartozó igazságügyi orvosszakértői testület. az ottani szakembereket az állam fizeti semmit nem fizettem érte, csak rám küldték őket, mégis jóváhagyták.
szerinted miért? a finanszírozó politikai nézete miatt vagy éppen orvosi szakmai álláspont alapján?
Üdv
Niki
14-es.
De téged nem 4 éves korodban, igaz?
Földrajz végzetségem sincs, de azért tudom hogy a föld nem lapos.
Is te hol végezted az orvosit? Hol tanították hogy egy négy éves gyerek annyi tudással rendelkezik hogy meg tudja állapítani hogy belül nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!