Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az USÁ-ban rengeteg nemváltó...

Az USÁ-ban rengeteg nemváltó gyermek van?

Figyelt kérdés
Gondolom akkor van értelme elrendelni a neváltás támogatásának leállítását, ha sokan akarnak kislányok lenni fiú létükre?

tegnap 11:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
61%

"De ha egyszer az jön be neki. Akár egy transz LMBTQ-s érzékenyítő, akár a transz 1-es szülője is mutatta be neki már az akar lenni. Eldöntötte. Had döntse már el ő fiú vagy lány akar lenni kérem"

Egy kisgyerek? Tudod te én mi minden akartam lenni kisgyerek koromban? lol

Például vámpír is akartam lenni, akkor még. Most felnőtt fejjel már nagyon bánnám, ha akkor az orvosok a szemfogaim helyett agyarakat ültettek volna be.

A gyerekek azt utánozzák amit filmekben, rajzfilmekben meglátnak.

"Mi lenne, ha orvosi eljárások a nem pofázna bele a politika? Ha az orvostudomány azt mondja, hogy a nemi doszforia leghatékonyabb kezelése a műtét,"

Csak azok az orvosok mondják ezt, amelyek érdekes módon baloldali pártpolitikai preferenciával rendelkeznek.

Amúgy meg nem az orvos tisztje eldönteni, ebben a kérdésben, hogy mi hatékony és mi nem, ő csak a műtétet végzi el, hanem az arra irányuló pszichológus pszichiáterek dolga.

tegnap 14:39
 12/34 anonim ***** válasza:
0%

“Amúgy meg nem az orvos tisztje eldönteni, ebben a kérdésben, hogy mi hatékony és mi nem, ő csak a műtétet végzi el, hanem az arra irányuló pszichológus pszichiáterek dolga.”

A pszichiáter orvos. És az orvostudomány empirikus tudományos kutatások eredményei alapján hoz szakmai döntéseket és irányelveket, nem pártpolitikai nézetek alapján.

tegnap 14:51
 13/34 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
28%
"A pszichiáter orvos. És az orvostudomány empirikus tudományos kutatások eredményei alapján hoz szakmai döntéseket és irányelveket" meg a saját meg látása alapján. a pszichiáterek emberi gondolatokat vizsgálnak, az emberi agyukkal. Egy nagyon hímsoviniszta pszichiáter azt találja mondani a vizsgálata alapján hogy a nőknek pénisz irigysége van. A pszichiátria korántsem olyan szilárd tudomány mint a biologia és kémia, ahol az elemeket konkrétan meg lehetett határozni. Az emberi agy még most is sok helyen rejtély, főleg azért mert emberi aggyal vizsgálják.
tegnap 16:28
 14/34 harminezer oxigén ***** válasza:
56%

tényleg csak a baloldali orvosok?

az én nem- és névváltoztatásomhoz egy igazságügyi orvossakértői testület jováhagyása kellett.

Ezt a testületet a mostani fideszkormány álltal pénzelt belügyminisztérium alá tartozó igazságügyi orvosszakértői testület. az ottani szakembereket az állam fizeti semmit nem fizettem érte, csak rám küldték őket, mégis jóváhagyták.

szerinted miért? a finanszírozó politikai nézete miatt vagy éppen orvosi szakmai álláspont alapján?

Üdv

Niki

tegnap 16:46
 15/34 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
38%

14-es.

De téged nem 4 éves korodban, igaz?

tegnap 17:05
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
#13 látszik hogy semmit nem tudsz sem a pszichologiai, sem a klinikai kutatások módszertanáról. Így semmi értelme okoskodni.
tegnap 17:08
 17/34 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
54%
Annyit azért tudok hogy egy négy évesnek nem jut csak úgy eszébe hogy másnemű, is főleg nem fedezi fel magában ilyen korán. A transzok többsége is minimum kamasz korában kezd erre rá jönni, nem az óvodában.
tegnap 17:29
 18/34 anonim ***** válasza:
0%
#17 hol végezted az orvosit? Vagy melyik egyetemen doktoráltál pszichológus PhD-n?
tegnap 17:37
 19/34 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
54%

Földrajz végzetségem sincs, de azért tudom hogy a föld nem lapos.

Is te hol végezted az orvosit? Hol tanították hogy egy négy éves gyerek annyi tudással rendelkezik hogy meg tudja állapítani hogy belül nő?

tegnap 17:43
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
#19 nekem sincs doktorim, pont ezért nem gondolom hogy kompetens lennék ennek az eldöntésére. Ahogyan a politikusok, vagy az itt vergődők sem azok.
tegnap 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!