Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kedveled Trumpot? Szavazás

Kedveled Trumpot? Szavazás

Figyelt kérdés

[link]

Én Tiszásként nagyon kedvelem. Kérdésekre egyenesen válaszol, nem beszél félre. Állandóan kommunikál az emberekkel, nem tűnik el mint egy-két napra. (Vagy 3 hétre, mint Orbán Viktor tette).

Trump több riporter kérdést válaszolt meg az elmúlt héten, mint Orbán Viktor az elmúlt 30 évben.

Az ő példáját követi Magyar Péter is, minden nap beszél az emberekkel es kérdéseket válaszol meg. Szerintem jóban lesz Trump és MP amikor a Tisza megnyeri jövőre a választást.

ma 11:56
A kérdező szavazást indított:
Kedvelem Trumpot (Tiszás vagyok)
Utálom Trumpot (Tiszás vagyok)
Kedvelem Trumpot (Egyéb szavazó vagyok)
Utálom Trumpot (Egyéb szavazó vagyok)
35 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem kedvelem de nem is utálom.
ma 11:57
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Mint az agyvelőgyulladàst. 😂
ma 12:01
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem kedvelem, mert zsidócsahos. Viszont ugyanakkor kisebb rossznak tartom a woke őrülethez képeset.
ma 12:13
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
Ez a kérdés a seggnyalások level 9999-e....:D te jó ég, Viktor eltűnt 3 hétre, összeomlott a világ:D Ne izgulj Trump is elfog. Nyilván egy választás kellős közepén nem fog lelépni...majd nézd meg pár hónap múlva.
ma 12:16
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

“ Kérdésekre egyenesen válaszol, nem beszél félre. ”

Ennél nagyobb hazugságot régen olvastam.

ma 12:21
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Kedvelem, mert a lipsik utálják, és minden amit ők utálnak, az jó!
ma 13:04
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
Inkább azon gondolkozom el, hogy egy lassan 400 milliós országban nem képesek találni 1 normális elnököt?
ma 14:01
 8/13 anonim ***** válasza:
34%

Tiszkány vagyok. Sem Biden, sem Trump nem érdekelt. Egyiket sem utáltam, az nagyon erős érzelem, ezt csak orbán érdemli meg, erős orbán fóbiám van, kerülöm, hogy ne kelljen hallgatnom, pl legutóbb Palotás János elemezte, hát már bocs

https://www.youtube.com/watch?v=HfPP00Gj1sU

Nem vagyok mazoista, hogy még hallgassam is orbán marhaságait.

Trump érdekes, Biden unalmas volt. Kár hogy Tiszásként ilyen szélsőségekben gondolkozol, hogy Trump csak utálni és kedvelni lehet.

ma 14:08
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Nem kedvelem, mert egy egoista, szélsőségesen önimádó valaki, aki emellett nem túl intelligens. Ez pedig végtelenül rossz kombináció. Nem beszélve arról, hogy megrögzött hazudozó, nagyotmondó.

Viszont ettől függetlenül a politikájának vannak jó és hasznos elemei. Például nagy szükség van már arra, hogy a Kínai komcsik ellen radikálisabban fellépjenek (bár lennének alkalmasabb emberek erre a feladatra is).

ma 14:24
 10/13 anonim ***** válasza:
48%
Én Momentumos vagyok, de mégis kedvelem, és erősen liberális is vagyok. Örültem volna a egy normális demokrata párt győzelemnek de Biden és Kamala az ország irányítására, ennyi és valóban nem kellett volna a náci Ukránokat ilyen keményen támogatni. Nem azért mert megérdemlik a háborút, hanem mert tényleg náci kormányaik voltak eddig.
ma 16:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!