Kedveled Trumpot? Szavazás
Én Tiszásként nagyon kedvelem. Kérdésekre egyenesen válaszol, nem beszél félre. Állandóan kommunikál az emberekkel, nem tűnik el mint egy-két napra. (Vagy 3 hétre, mint Orbán Viktor tette).
Trump több riporter kérdést válaszolt meg az elmúlt héten, mint Orbán Viktor az elmúlt 30 évben.
Az ő példáját követi Magyar Péter is, minden nap beszél az emberekkel es kérdéseket válaszol meg. Szerintem jóban lesz Trump és MP amikor a Tisza megnyeri jövőre a választást.
“ Kérdésekre egyenesen válaszol, nem beszél félre. ”
Ennél nagyobb hazugságot régen olvastam.
Tiszkány vagyok. Sem Biden, sem Trump nem érdekelt. Egyiket sem utáltam, az nagyon erős érzelem, ezt csak orbán érdemli meg, erős orbán fóbiám van, kerülöm, hogy ne kelljen hallgatnom, pl legutóbb Palotás János elemezte, hát már bocs
https://www.youtube.com/watch?v=HfPP00Gj1sU
Nem vagyok mazoista, hogy még hallgassam is orbán marhaságait.
Trump érdekes, Biden unalmas volt. Kár hogy Tiszásként ilyen szélsőségekben gondolkozol, hogy Trump csak utálni és kedvelni lehet.
Nem kedvelem, mert egy egoista, szélsőségesen önimádó valaki, aki emellett nem túl intelligens. Ez pedig végtelenül rossz kombináció. Nem beszélve arról, hogy megrögzött hazudozó, nagyotmondó.
Viszont ettől függetlenül a politikájának vannak jó és hasznos elemei. Például nagy szükség van már arra, hogy a Kínai komcsik ellen radikálisabban fellépjenek (bár lennének alkalmasabb emberek erre a feladatra is).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!