Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lesz így a világgal,...

Mi lesz így a világgal, amilyen károkat Biden okozott helyre tudja Trump majd állítani azokat ?

Figyelt kérdés
jan. 22. 23:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%
#9 Emlékszem Viktor még azt mondta 2006-ban azt hiszem, talán a vitán, hogy ukrajnát azonnal fel kell venni a NATO-ba az oroszok miatt, illetve elítélte ferit, mert oroszok felé mozog. :D De erre a fityeszesek nem emlékeznek.
jan. 22. 23:57
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

"Én nem tudom hogy mivel takaróznak csak azt tudom hogy egy hónappal bidé lelépése előtt adott engedélyt az ukránoknak arra hogy közvetlenül lőjjék az oroszokat"

Trump pedig meg fogja szankcióztatni az imádott vöröseidet csak szólok.

Akkor ki lesz a rosszfiú? Vagy majd Bayerzsóti kimagyarázza valami konteóval? Nehéz lesz.

jan. 23. 00:04
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
A messiásotok nem segít rajtatok, rossz lóra tettetek
jan. 23. 04:27
 14/15 anonim ***** válasza:
83%

"egy hónappal bidé lelépése előtt adott engedélyt az ukránoknak arra hogy közvetlenül lőjjék az oroszokat"

Megtámadnak egy országot, el akarják foglalni, lebombázzák az egészet, megölnek több százezer ukránt...azért megengeded hogy visszalőjenek? LOL

jan. 23. 07:15
 15/15 anonim ***** válasza:
talán igen
jan. 23. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!