Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi lesz így a világgal,...

Mi lesz így a világgal, amilyen károkat Biden okozott helyre tudja Trump majd állítani azokat ?

Figyelt kérdés
tegnap 23:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
Majd ezzel takaróznak a fidderek, ha Tramplika nem hajtja végre a beígért csodákat?
tegnap 23:06
 2/12 A kérdező kommentje:

1.

Én nem tudom hogy mivel takaróznak csak azt tudom hogy egy hónappal bidé lelépése előtt adott engedélyt az ukránoknak arra hogy közvetlenül lőjjék az oroszokat

tegnap 23:16
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Trump nagyobb károkat fog okozni ilyen IQ-val. Tipikus tanulatlan, primitív, ostoba szélsőjobber
tegnap 23:34
 4/12 A kérdező kommentje:

3.

Szerintem te tudatlanabb vagy nála

tegnap 23:36
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

"Szerintem te tudatlanabb vagy nála"

Nem én javasoltam, hogy a covid ellen fecskendőzzenek fertőtlenít a tüdőbe. Annyi esze sincs ennek az embernek, mint egy hatodik osztályos magyar általános iskolásnak.

A republikános állokban van a legrosszabb oktatás.

tegnap 23:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Milyen károkat okozott Biden? Felsorolnád?
 7/12 anonim ***** válasza:
* fertőtlenítőt
 8/12 anonim ***** válasza:
65%

"Én nem tudom hogy mivel takaróznak csak azt tudom hogy egy hónappal bidé lelépése előtt adott engedélyt az ukránoknak arra hogy közvetlenül lőjjék az oroszokat"

És azt elfelejtetted, hogy Trump fegyverezte fel Ukrajnát az első ciklusa alatt? Több fegyvert küldött oda előtte, mint amennyit a háború alatt küldtek. Ezt valahogy elsumákolod a kérdésedbe. De továbbra is várom, hogy sorold fel, milyen károkat okozott.

tegnap 23:53
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

Tipikus fideszes észjárás a tiéd.

Egyébként döntsétek már el kinek nyaltok, kit bálványoztok. Emlékszem, hogy amikor a Medgyessy Péter nyitott Kelet felé, akkor hazaáruló volt és ruszkik haza szólamot ugattatok. Mostmár úgy kell kioperálni titeket Putyin valagából. Eddig az USA is ellenség volt, fertő nektek.

tegnap 23:54
 10/12 anonim ***** válasza:
61%

"Medgyessy Péter nyitott Kelet felé, akkor hazaáruló volt és ruszkik haza szólamot ugattatok."

Ugyanezt csinálták amikor Gyurcsány nyitott :D. De bezzeg azorbán...

tegnap 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!