Mi lesz így a világgal, amilyen károkat Biden okozott helyre tudja Trump majd állítani azokat ?
1.
Én nem tudom hogy mivel takaróznak csak azt tudom hogy egy hónappal bidé lelépése előtt adott engedélyt az ukránoknak arra hogy közvetlenül lőjjék az oroszokat
3.
Szerintem te tudatlanabb vagy nála
"Szerintem te tudatlanabb vagy nála"
Nem én javasoltam, hogy a covid ellen fecskendőzzenek fertőtlenít a tüdőbe. Annyi esze sincs ennek az embernek, mint egy hatodik osztályos magyar általános iskolásnak.
A republikános állokban van a legrosszabb oktatás.
"Én nem tudom hogy mivel takaróznak csak azt tudom hogy egy hónappal bidé lelépése előtt adott engedélyt az ukránoknak arra hogy közvetlenül lőjjék az oroszokat"
És azt elfelejtetted, hogy Trump fegyverezte fel Ukrajnát az első ciklusa alatt? Több fegyvert küldött oda előtte, mint amennyit a háború alatt küldtek. Ezt valahogy elsumákolod a kérdésedbe. De továbbra is várom, hogy sorold fel, milyen károkat okozott.
Tipikus fideszes észjárás a tiéd.
Egyébként döntsétek már el kinek nyaltok, kit bálványoztok. Emlékszem, hogy amikor a Medgyessy Péter nyitott Kelet felé, akkor hazaáruló volt és ruszkik haza szólamot ugattatok. Mostmár úgy kell kioperálni titeket Putyin valagából. Eddig az USA is ellenség volt, fertő nektek.
"Medgyessy Péter nyitott Kelet felé, akkor hazaáruló volt és ruszkik haza szólamot ugattatok."
Ugyanezt csinálták amikor Gyurcsány nyitott :D. De bezzeg azorbán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!