Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Donald Trump -ot ma fogják...

Donald Trump -ot ma fogják hivatalba léptetni,szerintetek a következő 4 év vicces lesz?

Figyelt kérdés

jan. 20. 06:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Inkább tragikomédia.

Tragédia, hogy mennyire bizonytalan lesz a világ helyzete. Hogyan változnak a geopolitikai érdekek, a gazdaság.

És komédia, mert sokan már kínjukban fognak csak röhögni, hogy a választókat milyen könnyű manipulálni, átbeszni, és hogy kajolják a demagóg populista retorikát. Egyre több országban.

jan. 22. 01:52
 12/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem lesz vicces.. Ez a szőke ecsethajú Ken-baba összevissza beszél..
jan. 22. 02:04
 13/25 anonim ***** válasza:
A rendőrök akikre rátámadtak és megölték öt társukat a Capitoliumnál már biztos nagyon jól szórakoznak, hogy amnesztiát kaptak az elkövetők.
jan. 22. 07:38
 14/25 anonim ***** válasza:

Hát te meg miféle hírcsárdákból tájékozódsz? (Belinkelhetnéd forrásként)

Tényszerűen: Egy ember szenvedett el halálos kimenetelű sérülést (lőtt seb) az ostrom során és az is egy túlbuzgó tüntető/támadó volt, de ez legyen az ő baja. Na meg volt egy rendőr aki másnap a kórházban hunyt el, sztrókban, ami természetes haláloknak számít, ehhez orvosnak sem kell lenni hogy tudja az ember...

jan. 22. 11:37
 15/25 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a sérüléseibe nem halt bele rendőr, de ettől még 15 került kórházba aznap, 4 lett öngyilkos, és az elkövetőkről most gyakorlatilag azt mondja Trump, hogy aki az ő személyes érdekeit védve követ el erőszakos bűncselekményeket, akár még rendvédelmi szervek ellen is, az érinthetetlen. Igazán nem kell nagy fantázia, hogy korábbi történelmi eseményekkel lássunk ebben párhuzamot.

De persze, tudom, Biden meg kegyelmet adott a fiának, szóval inkább fogja be a pofáját a sok libsi. Itthon ismerjük ezt jól, hogy jó-jó, lopnak, de Gyurcsány is lopott. :D

(nem #13 vagyok, mielőtt)

jan. 22. 11:53
 16/25 anonim ***** válasza:
#14: Igaz, összekevertem hirtelen valamit, összesen volt öt haláleset, egy rendőr a sérülései következményeiben halt meg a kórházban (talán egy poroltóval ütötték le, nem emlékszem hirtelen). A lényegen semmit nem változtat. Trump kegyelmet adott az erőszakos csürhéjének.
jan. 22. 11:54
 17/25 anonim ***** válasza:
Engem végtelenül elszomorít, hogy az ilyen kocsmai, ajtóberúgós, székfelborogató személyiségek ilyen nagy népszerűségnek örvendenek világszerte. Pedig pont, hogy a kommunikációra és párbeszédre lenne szükség. Én amondó vagyok, hogy Amerika társadalma válságtüneteket produkál, és egy erre adott radikális válasz Trump. Kifordult magából a világ..
jan. 22. 11:58
 18/25 anonim ***** válasza:
17# Ugyanis egy gazdag, polgárosodott Amerika sosem választott volna meg egy Trumpot. És sajnos azt kell mondjam, hogy a demokraták is vastagon benne vannak ebben, hogy ilyen állapotok kialakultak. Valamit elrontottak, ez nyilvánvaló.
jan. 22. 12:00
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem most fog igazán megmérettetni, mennyire erős és stabil az amerikai társadalom és demokratikus intézményrendszer, hogy sikerül-e egy ilyen labilis és kiszámíthatatlan személyt kordában tartaniuk. Én bízok bennük. Mindenesetre, ott annyival jobb a helyzet, hogy nem tud 15 éven keresztül autokrata rendszert kialakítani egy Napóleon-komplexusos törpe...
jan. 22. 12:05
 20/25 anonim ***** válasza:
#19 nem, nem most fog kiderülni, ez kiderült 16-20 között. Akkor kettes alával átcsúsztak a vizsgán, de azóta Trump folyamatosan azon dolgozott, hogy a második ciklusában több hatalma legyen, ami sikerült is neki. Kisebb fajta csoda kéne ahhoz, hogy a demokratikus intézményrendszerek kiállják ezt a 4 évet. Ha nem lesz harmadik ciklusa Trumpnak az csak azért lesz, mert már túl öreg hozzá.
jan. 22. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!