Miért van az ,hogy amikor tömegsírt találnak bejegyzésekre vicces reagálást tesznek a magyarok a Facebookon?
Facebookon, megfigyeltem hogy amikor tömegsírt találnak az ukránok egy visszafoglalt területen ahol több száz ukrán civil, illetve ukrán katona holteste van ,arra a magyarok 70-80%a vicces fejet tesz ezekre a bejegyzésekre.
pl.:
Mert a magyarok között ilyen okádék alakok is vannak, akik röhögnek mások tragédiáján.
Azért a lakosság nagyobb része nem ilyen.
Imádom a sok okos fotelhuszárt, aki az origó meg a pestisrácok által kitalált mesék alapján biztosra tudják, hogy nics tömegsír, egy akárhonnan berakott kép alapján megállapítják, hogy mikori jött létre a nemlétző tömegsír és a többi... Az lesz a tuti amikor a mesterséges intelligencia napi 24 órában gyártja majd nekik az álomvilágukhoz passzoló álhíereket :D
Amúgy a kérdésre visszatérve, aki vigyorog egy tömegsíros híren az nem ember. Ha nem hiszi el, akkor hagyja figyelmen kívül, de mások halálán vigyorogni, az mindennek az alja. A jobber propagandának hála tartanak itt ezek az emberek.
9.
En nem vigyorogtam, tudtam, hogy kamu, de nem vigyorogtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!