Hazugság az egész TikTok betiltási szándék? 🚫😉
Figyelt kérdés
Valójában csak népszerűsítik ezzel a felhajtással, aztán engedik működni tovább?tegnap 21:36
A kérdező szavazást indított:
😉 Igen, csak népszerűsítik a "betiltós" felhajtással.
🚫 Nem tréfa, tényleg betiltják a TikTok-ot.
3 szavazat
1/9 anonim válasza:
Nem. Jó pár országban már egy ideje tiltott vagy legalább korlátozott a működése.
2/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, de az USA kapcsán kissé szkeptikus vagyok. Biztos vagy benne, hogy ők is meglépik a tiltást?
tegnap 21:44
3/9 anonim válasza:
Ha a ByteDance nem adja el, vagy valamilyen egyéb garancián keresztül megegyezésre nem jutnak, akkor gyakorlatilag borítékolható.
A Google Huawei vitánál is sokan mondták hogy úgysem merik meglépni.
4/9 Fsms válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
És szerinted megegyzésre fognak jutni, találnak valami garanciát?
Mindent egybevetve mi lesz a vége, működhet tovább az USÁ-ban?
tegnap 22:00
6/9 A kérdező kommentje:
Hoppá, 90 nap? Erről még nem hallottam.
Az az érzésem, hogy lesz abból több is.
Lehet, hogy eladás lesz a magyarázat, nem tudom.
tegnap 22:01
7/9 anonim válasza:
Nem. Egy ennyire hatékony butító fegyverről nem fognak lemondani.
8/9 anonim válasza:
1#
Sehol sem tiltott teljesen, csupán a hadsereg tagjainak, politikusoknak tiltott.
Az USA az első ország, ahol betiltják a "sima" felhasználóknak is.
A vége úgyis az lesz,hogy Musk felvásárolja.Ezzel kap az X mellé egy videós szociális platformot is, amit zabál a Z generáció.
9/9 anonim válasza:
A 2024-es elnökválasztási kampány során Trump már támogatóan nyilatkozott a TikTokról, és kijelentette, hogy meg akarja menteni az alkalmazást mert a fanjai segítették nyerni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!