Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ukrajnába az USA önti a 100...

Ukrajnába az USA önti a 100 milliárd dollárokat, addig a Kaliforniai tűzvész károsultjainak fejenként 300 ezer forintnak megfelelő dollárt utaltak ki?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Kicsit furcsa, nem?

jan. 16. 19:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Akkor bizonyára elkerülte a figyelmedet, hogy USA pénze/támogatása nélkül a tanárok, orvosok, katonák 1 fillér bért nem kapnának. USA tartja lélegeztető gépen Ukrajnát. Vagy te azt gondoltad, hogy a sok 100 milliárd dollárt kiosztják az átlag emberek között? Vagy mi?
jan. 16. 21:34
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
De Ukrajna orosz nácik elleni védelmét támogatni kell
jan. 16. 21:34
 13/24 A kérdező kommentje:
Nekem nincs bajom a nyugati propagandával sem. Az orosszal sem. Mindenki annak hisz, amelyiknek akar. Én csak arra hívtam fel utolsó kommentemben a figyelmet, hogy USA támogatása nélkül az embereknek kifizetett munkabérek is veszélyben lennének.
jan. 16. 21:57
 14/24 anonim ***** válasza:
76%

De ez az oroszok miatt van, amiért lerohanták Ukrajnát.

És ezért veszélyes Trump mert még akarja vonni a támogatásokat

jan. 17. 06:04
 15/24 A kérdező kommentje:
Hála Istennek megvonta. Te tényleg azt hiszed, hogy USA emberbaráti szeretetből öntötte Ukrajnába a lóvét? Tájékozódni, tájékozodni!
tegnapelőtt 15:09
 16/24 anonim ***** válasza:
15 igen.
tegnapelőtt 15:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
És nekem egy tudatlan oroszpárti fasiszta ne mondja hogy tajékozódjak. Én tájékozott vagyok, nem hiszek szélsőjobboldali összeesküvés-elméletekben
tegnapelőtt 15:11
 18/24 anonim ***** válasza:
15: na, Musk és a Kicsi Énje, Trump, azóta mennyivel támogatta a kaliforniai tűzvész károsultjait?
tegnapelőtt 15:34
 19/24 A kérdező kommentje:
Amennyivel Biden és elődei az USA által indított háborúkban meghalt férfiak özvegyeit, árváit az afganisztáni és iraki háborúban. 👊
tegnapelőtt 19:13
 20/24 A kérdező kommentje:

#17. Struccpolitika nem jó irány de te tudod

A képzetlen és tanulatlan csőcselék használja ezeket a szavakat, mint fasiszta, oroszpárti, liberális, szélsőjobb stb stb.

Ne légy a csőcselék tagja. Törj ki. Tájékozódj! Tájékozódj!

tegnapelőtt 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!