Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elon Musknak mi a célja ezzel?

Elon Musknak mi a célja ezzel?

Figyelt kérdés
Mi értelme beleállni a más országok belügyeibe, mint pl. briteknél, németeknél (Afd a megmentő duma), most a románoknál hogy szélsőjobbos Georgescut akarja tolni, mert hogy destabilizálja EU-t. Mit akar ezzel elérni: figyelemfelkeltés, USA hegemónia erősödése, üzleti érdeke talán, vagy hogy Usa könnyebben irányítson egy gyenge Európát? Miért jobb egy destabilizált Európa? Hogy Oroszoknak nagyobb célpont legyen? Nem az lenne logikus hogy szövetségest erősítsük, hogy elrettentse? Japánnal is 1980-ig világ egyik leggazdagabb országa volt, aztán USA szétverte a Plaza-egyezménnyel, hogy felértékelte a Jent. Miért nem oroszokkal csinálják, meg Kínával, miért Európát? Veszélybe akarja hozni ezt a kontinenst? Van 155 IQ-ja csak tudja hogy milyen következményekkel járhat (belső viszály, orosz célpont stb.)

jan. 16. 10:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"Hazudhatod ezt, de az a helyzet, hogy attól még nem lesz igaz"

ja mert azért lesz igaz mert te azt mondod? oké 😂

jan. 20. 09:30
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz az, de ha tévednék, akkor például cáfolni próbálnál és nem ilyen tereléseket tennél, mint most.

Az, hogy cáfolni sem tudod a kijelentésem, azért elég jó jel arra, hogy milyen igazságtartalma van az állításnak.

jan. 20. 09:44
 23/27 anonim ***** válasza:

elmondtam miért tévedsz, azért mert te azt mondod hogy nincs igazam és ezen válaszod nem cáfolgatom az nem jelenti azt hogy neked van igazad.

ha néznéd az ep felszólalásokat akkor tudnád hogy nincs igazad, de azt is csak hazudtad.

jan. 20. 09:48
 24/27 anonim ***** válasza:

"elmondtam miért tévedsz"

És én meg cáfoltam, nem annyit írtam, hogy "nincs igazad és kész". Persze ehhez már kell egy korrekt szövegértés, hogy felfogd, de cáfoltalak. Te ezt nem tetted meg.

"nem jelenti azt hogy neked van igazad."

Egyébként de, a vita úgy működik, hogy ha nem cáfolsz, akkor az én utolsó érvem lesz elfogadva igaznak, így nekem lesz igazam a legvégén.

Most is azért értetlenkedsz, hogy terelhess és ne kelljen megpróbálnod se cáfolni, mert láthatóan nem tudsz.

"ha néznéd az ep felszólalásokat akkor tudnád hogy nincs igazad, de azt is csak hazudtad."

Egyrészt, nézem.

Másrészt, ez nem érv, ezt érvelési hibának hívják. Vagy ha jó indulatú vagyok, akkor egy másik állításnak, ami mellett érvelned kellene.

Rendszeresen nézek EP-s vitákat, EU-s rendezvényeket, páron még részt is vettem. Szóval de, eléggé tisztában vagyok azzal, hogy ki, mit és hogy kommunikál.

jan. 20. 14:51
 25/27 anonim ***** válasza:

24: "Egyébként de, a vita úgy működik, hogy ha nem cáfolsz, akkor az én utolsó érvem lesz elfogadva igaznak"

😂😂😂😂 hogyne. max a te fejedben. aki mond egy rakás hülyeséget, nem szokás cáfolgatni, hanem legyinteni kell rá. az nem vita hogy te mondasz valami ökörséget majd mellérakod hogy neked van igazad, és neked nincs.

"páron még részt is vettem" ó persze, mindjárt gondoltam 😂😂

jan. 20. 16:59
 26/27 Szándékos Bendegúz ***** válasza:
Nekem Musk nagyon józan eszűnek tűnik !
jan. 21. 07:50
 27/27 anonim ***** válasza:

"hogyne. max a te fejedben"

Nem, valójában ez 10.-es nyelvtan tananyag, amit láthatóan nem végeztél el. :DDDDD

"aki mond egy rakás hülyeséget, nem szokás cáfolgatni"

De, ha bizonyítottad volna, hogy hülyeség az állításom, akkor az már cáfolat lenne, erre se voltál képes, mert láthatóan érettségid sincs.

"neked van igazad, és neked nincs"

Megint megvillantottad a nyelvtan zsenialitásodat. xDDDD

"ó persze, mindjárt gondoltam 😂😂"

Nézd, azért mert te 10. előtt kibuktál, más még lehet tanult.

Több EU-s hírlevélre is fel vagyok iratkozva és már EU-s képzésem is voltam. Egyébként ha ezeket követed, akkor akár még ingyen is el lehet ilyeneket néha végezni.

jan. 21. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!