Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Fideszesek! Mi a véleményetek...

Fideszesek! Mi a véleményetek a békepárti Trump terület hódítási álmairól?

Figyelt kérdés

Elfogadhatónak tartanátok, ha lerohannák Kanadát vagy Grönlandot?

Még mindig kitartotok amellett, hogy Trump a békepárti és a Demokraták voltak a háború pártiak, akik nem tartottak más ország területeire igényt?

tegnap 17:35
A kérdező szavazást indított:
Igen, Trump a béke miatt szeretne független országokat elfoglalni.
Nem, Trump háború párti.
5 szavazat
 1/6 anonim válasza:
83%

Trump a nagy "békepárti"

Még rendesen hivatalba se lépett és máris területi követelései vannak

tegnap 17:44
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Hát meglepődtem, úgy látszik azt gondolja ha Putyinnak lehet akkor neki is.
tegnap 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Magyarországot is elhódíthatnák.
tegnap 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Előre tisztáznám hogy nem szeretem Trumpot és nem vagyok fideszes se, de én örülnék neki ha Kanada és Grönland az USA részévé válna, talán még Mexikó is. Egy jóval erősebb USA sokkal hatékonyabban tudna fellépni Kina és Oroszország ellen. Persze az amcsik sok hülyeséget megcsináltak pl iraki háború, de egy Amerika orientált világ még mindig jobb mintha ezt a szerepet valami keleti diktatúra venné át.

Az EU sajnos még nem tényező a közös külpolitika és hadsereg hiánya miatt, szóval jelenleg az USA az egyetlen ami a Kelettel szemben valós erőt tud felmutatni. Ezek az annexiók mindenképpen ezt erősitenék. És ha Trump elhúz az elnöksége végén és jönnének megint a demokraták, nekik már sokkal nagyobb mozgásterük lenne ebben a harcban.

tegnap 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
Usának stratégiailag érthető lépése, csak nem biztos hogy a grpnlandiak,kanadaiak megakarnak halni usa idióta háborúiban, mert ugye ha tagállam része lesz, akkor hadkötelesek is lesznek.
tegnap 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Trump maga a béka hírnöke! Imádom Trumpot, mert olyan mint Európa vezetője, Orbán Viktor! Szeretem Viktort, mindig rája szavazok!

Egyetlen vágyam ebben az életben, hogy béka legyen és Orbán Viktor sokáig éljen!!!

tegnap 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!