Miért van az, hogy a felvállaltan náci, fasiszta ismeroseim kivétel nélkül csodálják a Putyini Oroszországot, de azt mégis kikérik maguknak, hogy Putyin rendszere fasiszta lenne?
Már csak azért sem értem az (ál)felháborodásukat, mert számukra e jelző elvileg éppen bóknak kéne, hogy számítson.
Vagy lehet h annak is veszik, csak úgy érzik, hogy ezt muszáj leplezniük?
Gondolom mert Putyin régebben KGB-és volt, is ezért számukra olyan mint egy volt dzsihadista aki az ISIS bukása után nyugati szekuralista politikusnak adja ki magát.
A fasiszták nem kedvelik a KGB-t, mert az kommunista.
Mert sokaknak ez annyiból áll, hogy ne legyenek homokosok meg sötét bőrű migránsok.
Ebben a vörös csillagos, KGB-s Putyinnal összecsókolóznak.
Konzervativizmus, hazaszeretet, jobboldaliság... Mit mondanak ezek a 16 éves lázadó kiskamaszoknak?
A xenofóbiát és a homofóbiát tudják be annak.
Meg az sem segít, minthogy 15 éve azt hallgatjuk, hogy Brüsszel.
Mert sötétek mint az éjszaka.
Jobboldali vagyok de Putyint szeretem, ez a két állítás már automatikusan üti egymást.
Aztán náci is vagyok, megérdemelték a mocskos gyíkember zsidók, vagy ja várj nem is volt holokauszt, na mindegy a lényeg hogy basszák meg a b*zik.
Egysejtű szinten működő népség, illetve lázadó gyerekek akiknek mindegy csak legyen provokatív.
"a felvállaltan náci, fasiszta ismeroseim"
Kétlem hogy az ismerőseid azt mondják magukról hogy "fasiszták vagyunk! Nácik vagyunk!"
A hastegek közt a Mi Hazánk is szerepel tehát ha jól sejtem ez megint egy semmitmondó kérdés aminek a lényege "MITANYÁNK NÁÁCIII!"
"csodálják a Putyini Oroszországot"
Csodálják vagy csak szimplán nem akarják megölni az oroszokat a származásuk alapján? Tudom hogy aki nem áll be az "oroszország fújj! Az összes oroszt meglincselni!!" Hangulatba az már fideszes oroszbérenc a szemetekben...
Egy valamit szeretnék azért tisztázni! Én sem rajongok különösebbképpen az oroszokért de azaz utálat ami feléjük árad több mint túlzás! Amerika hány országot bombázott le? Hányszor célzott kifejezetten civileket? Ha objektív szemmel és nem a nyugati propaganda szemmel néznétek akkor rájönnétek hogy oroszország és az orosz "demokrácia" nem is különbözik annyira a nyugatitól! Gondolom most habzó szájjal mert küldenétek melegebb éghajlatra de tudjátok 8 éve pont ti balosok sírtátok tele a médiát azzal hogy Trump kevesebb szavazatot kapott mégis nyert és ez a demokrácia vége (igen ez amerikába lehetséges az elektorok miatt! Olvassatok utána!) Németországba meg tavaly/tavaly előtt be akarták tiltani a második legerősebb pártot... nincs is akkora különbség ugye? :) oroszországba elvisznek a rendőrök ha szivárvány zászlóval lépsz az utcára, angliába meg ha olyat kommentelsz ami "sértő" (az uralkodó ideológiával szembe mész) tehát valójában a putyini rendszer eléggé hasonlít a nyugatira 😉
A Mi Hazánkat pedig felesleges ezekkel támadni! Akinek van esze úgyis utánanéz a dolgoknak és ezeknek a lejárató hazugságoknak nem dől be, aki meg bedől annak az is elég "há de a telexen olvastam hogy nááácik meg szibériai bérrabtartáás meg fiókpááárt"
#6 Ki beszélt Amerika háborús bűneiről? Miért zárja ki egymást a kettő?
Én a jobboldaliaknál nagyobb oroszgyűlölőket sosem láttam, aztán érdekes módon mióta a fidesz (és a Mi Hazánk is) átpártolt hozzájuk, már nem olyan erős az a 2010-ig jelenlévő "ruszkik haza" féle ellenszenv. Felőlem rendben, csak akkor a magyar "jobboldali" média óvatosan komcsizzon mert elég ironikusan jön ki. Ebben az egészben a képmutatás a legvisszataszítóbb.
Kérdező,
mit jelent az, hogy "felvállaltan náci, fasiszta ismerőseid"?? Ők mondják sajátmagukra, hogy "nácik" meg "fasiszták"-így szószerint ezekkel a szavakkal??
"Én a jobboldaliaknál nagyobb oroszgyűlölőket sosem láttam, aztán érdekes módon mióta a fidesz (és a Mi Hazánk is) átpártolt hozzájuk, már nem olyan erős az a 2010-ig jelenlévő "ruszkik haza" féle ellenszenv."
A Mi Hazánk mióta is oroszpárti? Mikor is pártolt át? Toroczkai volt amerikában de oroszországban még nem... Egyébként miért is kéne rosszban lennünk velük? 48 és 56 ban is és a 2 világháború idején is marha jól jöttünk ki ellenük... Magyarország már rég nem nagyhatalom de még regionális hatalomnak sem mondható, célszerű az erősekkel jó diplomáciai kapcsolatot tartani! Ez ha tetszik neked ha nem de ez szolgálja magyarország érdekét! Gyurcsány Ferenc is nyalt Putyinnak és annak ellenére hogy én nem vagyok baloldali elismerem hogy ez jó lépés volt!
"már nem olyan erős az a 2010-ig jelenlévő "ruszkik haza" féle ellenszenv"
Ez fordítva is igaz, ameddig SZDSZ volt hatalmon és Gyurcsány jópofizott Putyinnal addig nem volt bajotok se oroszországgal se Putyinnal se az orosz demokráciával...
Az hogy a "jobboldaliak" miért kerültek közelebb az oroszokhoz ahhoz a nyugati szélsőséget kell megnézned! Nyugaton végtelen nem van míg oroszországban továbbra is "csak" kettő. A szélsőséges elmebajos nyugat miatt egyes emberek persze hogy ezzel próbálnak szembe menni és emiatt akarattal vagy akaratlanul is az oroszok "oldalán" találják magukat. Ezzel egyébként önmagában semmi baj sincs hisz sok dolog van amiben amerikával értünk egyet! Miért ne lehetne pár dolog amiben oroszországgal értünk egyet? Ez kicsit olyan minthogy ne azt nézd ki nyújtja be a törvényjavaslatot a parlamnetben hanem hogy mit nyújt be! Ha az alapján söpörnek valamit le mert "ezt a baloldal nyújtotta be, ezt a fidesz nyújtotta be" akkor sose fogunk tudni fejlődni! Ezzel is csak a Mi Hazánk ment szembe akik kijelentették hogy ÜGYEK mentén szavaznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!