Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Magyar Péter ugyanúgy háborúpá...

Magyar Péter ugyanúgy háborúpárti mint Orbán Viktor az izraeli agresszió és népirtás kapcsán?

Figyelt kérdés

jan. 3. 05:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

# kérdező = 9

Nem mondasz igazat.

jan. 4. 19:39
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

9

Megis honnan tudod?

A hirekbol?

Szoval szelektalsz a neked tetszo informaciok kozott (amit zsido vagy zsido parti mond az nem igaz, amit gazai palesztin hamasz parti mond az igaz, vagy hiteles sajat kezbol valo informacioid vannak?

jan. 4. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:
72%

1o

1.Izrael kivonult Gázából, egyetlen szál izraeli sem maradt ott, sem civil, sem katona.

2. Virágzó gazdasági infrastruktúrát hagytak ott a gázaiaknak.

3. A határok nyitottak voltak,

4. A világ minden tájáról ömlött (és ömlik most is) oda a pénz.

Szerinted mit tehettek volna ennél többet az izraeliek?

jan. 4. 19:52
 14/19 anonim ***** válasza:
12%

13-as szerinted ki veszi be ezt a zsidó propagandát?

Izrael kivonulása csak színjáték volt. Közben létrehozták és támogatták a Hamaszt, Gázából pedig egy koncentrációs tábort csináltak. Boritékolható volt hogy fegyvert fognak, Izrael pedig csak erre várt hogy népirtást követhessen el. Szánalmas ez a zsidó színjáték.

jan. 4. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:
46%

13

Oda irtam, hogy nem tudom. Nem vagyok politikus sem semmilyen szakerto. Nekem ezek jutottak eszembe. (Oktatas, fogamzasgatlas.)

Nagyon jol tudom, amiket leirtal. De mint te is latod, ez nyilvanvaloan nem volt eleg. Gyulolik egymast. Ezek utan meg jobban mint valaha. Izraelnek van penze, lehetosege es gondolkodasmodja, hogy valtoztasson ezeken. Gazanak nincs, es tanulas helyett is csak a gyuloletkeltes megy. Elmaradottak lássuk be. Valaki masnak kell/ene lepni, mert soha nem fog megvaltozni igy. Az meg nem megoldas, hogy ki kell irtani oket. Vannak ott is artatlan emberek. Es Izrael sem tenné meg soha, mert meg tobb ellenseget szerezne. Na nem mintha nem uldoztek volna oket az evszazadok alatt eleget. En megertem a reakciojukat, es hogy nem hagyjak magukat. De emiatt megint fellangolt a zsidogyulolet mindenfele. Akarmennyire is igazuk van.

Csak ennek igy sosem lesz vege. Es le merem fogadni, hogy az embereknek (az artatlan embereknek, a civileknek) minket oldalon nagyon eleguk van mar. Es mindenki duhos. Ki erre ki arra.

Latod te is mi folyik forumokon mindehol. Egymasnak esnek az emberek. Ha “zsidoparti” vagy, akkor tuti zsido vagy. Ha palesztin parti, akkor meg “terrorista agymosott s..,nyalo” vagy palesztin. A ketto kozott mar nincs is mas. Kesz rohej.

Nekem vannak zsido es palesztin ismeroseim is. Mind rendes ember. Egyik mellett vagy ellen se foglalok allast. Aki gyulolok aki zsidok veret akarja, felaldozza a sajatjait is, az a hamasz es hamasz partiak. Akik orulnek sok artatlan ember halalhiren, mert gyulolkodok.

jan. 4. 20:31
 16/19 anonim ***** válasza:
21%

"Nekem vannak zsido es palesztin ismeroseim is. Mind rendes ember. Egyik mellett vagy ellen se foglalok allast."

Igazán "kedves" tőled hogy elnézed a zsidóknak a népirtást.

jan. 4. 20:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

16

Ertelmezesi gondjaid vannak, vagy mar atmosta az agyad a nagy zsidogyuloleted? Tenyleg kesz rohej itt egy ket ember.

De en is tudok ilyet:

Igazan rendes toled, hogy elnezed nekik tobb szaz zsido civil lemeszarlasat, elrablasat.

Nezegessel kepeket, videokat. Ne csak gazarol. Mint mondtam, mindket oldalon vannak artatlan aldozatok.

Csak az a kulonbseg kozottunk, hogy en nem gyulolom a palesztinokat, mint te a zsidokat. Meg akkor sem, amikor nagyon jol tudom mit tettek.

Mert kepes vagyok kulonbseget tenni politikus, katona, es artatlan civilek kozott.

Neked ez nem megy.

Megerdemled. Elj igy.

jan. 4. 23:21
 18/19 anonim ***** válasza:
26%

"Igazan rendes toled, hogy elnezed nekik tobb szaz zsido civil lemeszarlasat, elrablasat."

Veled ellentétben én alaposan utánanéztem és kiderült hogy október 7-én a zsidók többségét nem a palesztinok ölték meg hanem izraeli katonák, mivel van az izraeli hadseregben egy olyan szabály hogy inkább meg kell ölni a saját polgáraikat csak hogy ne kerüljenek fogságba. Persze a palesztinokra fogták olyan hazugságokkal mint a 40 lefejezett zsidó csecsemő. Gondolom ezt is elnézed a zsidóknak.

Én sem gyülölöm a zsidókat csak én veled ellentétben tisztában vagyok azzal hogy ebben a háborúban a zsidók a nácik. Persze vannak zsidók akik ellenzik Izrael tetteit és a cionizmust. Velük semmi problémám.

tegnapelőtt 10:15
 19/19 anonim ***** válasza:
60%

Hányszor fogod még ezt az aljas hazugságot itt előadni. Ime a Wikipédia:

"A "Hannibál-eljárás" annak az eljárásnak a neve, amely egy sor szabályzatot hozott létre a katonarablás megagakadályozésa érdekében. Az eljárást úgy hozták létre, hogy automatikus választ indítson akár gépeltérítés meghiúsítására is, anélkül, hogy minden egyes művelethez jóváhagyást kellene kapni, ami hosszú időt venne igénybe. Az eljárás magában foglalja az útlezárások felállítását, az infrastruktúra, például hidak és utak megrongálását, hogy megakadályozzák az emberrablók előrenyomulását, valamint preciz lövések leadását az emberrablókra."

1. Nem polgárokról, hanem katonákról van szó.

2. Nem a túszok, hanem az emberrablókra ad automatikus likvidálási engedélyt.

tegnapelőtt 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!