Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha az EU-ban nem az Európai...

Ha az EU-ban nem az Európai Néppárt hanem a Patrióták Európáért párt ülne a vezetői székekben, azaz az EU fő politikája egyezne Orbánéval, akkor Magyarország lenne a szent és Nyugat-Európa és Lengyelország lenne olyan helyzetben mint most mi?

Figyelt kérdés
A "mint most nálunk" helyzet alatt értem a javában instabil gazdasági helyzetet, meg a 400+ ft-os eurós árfolyamot.
jan. 2. 13:48
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Más, leírom
9 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, normálisan nem kéne de közben meg azért ha ezt tolja a "közép" amit most a Patriótákkal akkor szerintem nem kéne azon csodálkozzanak ha fordított esetben visszanyalna a fagyi.

"javában instabil gazdasági helyzetet"

Miből érzed ezt a nagy instabilitást? Tömegével hagynak itt minket cégek? Nő a munkanélküliség? Vagy mire gondolsz?

jan. 2. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
44%

Annyi változna, hogy több EU-s pénz jönne.

Meg, nem lenne szemforgatás az EU-s intézményekben, ha valaki elítéli az lmbtq propagandát.

Alapvetően a tagállamok gazdasági helyzetén sokat nem változtatna.

jan. 2. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:
44%
Nem, igazságos és normális politika lenne, amúgy minden ország jól járna ezzel!
jan. 2. 15:12
 4/4 A kérdező kommentje:

#1: én jelenleg az autóipar instabilitását tapasztalom, más esetben ilyenkor már dolgoztunk, most 6.-án kezdünk, bár ez a kontinenst érintő probléma. Még a forint-euro árfolyam emelkedés ami nem a stabilitásra utal.

Illetve elterjedtek a "nemkaptukmegazunilyóspénztóbánmilyatt" kérdések a gyk-n és nem akartam hogy szét legyen orbánozva a kérdés, így az ilyen érzelműeknek is kedveztem.

jan. 2. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!