Ha az EU-ban nem az Európai Néppárt hanem a Patrióták Európáért párt ülne a vezetői székekben, azaz az EU fő politikája egyezne Orbánéval, akkor Magyarország lenne a szent és Nyugat-Európa és Lengyelország lenne olyan helyzetben mint most mi?
Nem tudom, normálisan nem kéne de közben meg azért ha ezt tolja a "közép" amit most a Patriótákkal akkor szerintem nem kéne azon csodálkozzanak ha fordított esetben visszanyalna a fagyi.
"javában instabil gazdasági helyzetet"
Miből érzed ezt a nagy instabilitást? Tömegével hagynak itt minket cégek? Nő a munkanélküliség? Vagy mire gondolsz?
Annyi változna, hogy több EU-s pénz jönne.
Meg, nem lenne szemforgatás az EU-s intézményekben, ha valaki elítéli az lmbtq propagandát.
Alapvetően a tagállamok gazdasági helyzetén sokat nem változtatna.
#1: én jelenleg az autóipar instabilitását tapasztalom, más esetben ilyenkor már dolgoztunk, most 6.-án kezdünk, bár ez a kontinenst érintő probléma. Még a forint-euro árfolyam emelkedés ami nem a stabilitásra utal.
Illetve elterjedtek a "nemkaptukmegazunilyóspénztóbánmilyatt" kérdések a gyk-n és nem akartam hogy szét legyen orbánozva a kérdés, így az ilyen érzelműeknek is kedveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!