Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A békepárti Trump kijelentette...

A békepárti Trump kijelentette, hogy kell neki Grönland és a Panama-csatorna. Egyetértesz vele?

Figyelt kérdés
[link]

tegnap 21:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, a béketeremtés Ukrajnáról szólt. Az hogy te kevered a dolgokat az a te ostobaságod.
ma 02:20
 12/26 A kérdező kommentje:

#11: Nem keverek semmit, de ha valakinek békepárti elkötelezettsége van és valóban az emberi életekért aggódik, akkor az minden emberre vonatkozik, mindegy melyik országról legyen szó.

Képmutatásból jeles.

ma 02:49
 13/26 anonim ***** válasza:

12: politikában? 🤣🤣 szörnyen buta egy ember vagy, elképesztő hogy ennyire egybites legyen valaki mint te.

szomorú hogy szavazati jogod van. nagyon szomorú.

ma 02:53
 14/26 A kérdező kommentje:

#13: Én most nem a politikusokra gondoltam, hanem a szavazókra.

Egyébként nem kell így őrjöngeni.

ma 02:57
 15/26 anonim ***** válasza:

szóval akkor a szavazók a hibásak mert trumpnak kell grönland meg a panama csatorna vagy mi?

úgy néz ki már te magad se tudod mi a francot akarsz kérdezni, tudni...

ma 03:03
 16/26 A kérdező kommentje:
#15: Hol írtam ilyet? Szerintem te kezdesz belezavarodni. Értem, hogy nem tetszik, amikor szembesítenek vele, hogy egy képmutató sz*r ember vagy, de ez a te bajod.
ma 07:28
 17/26 anonim ***** válasza:
60%
Egyetértek vele. A békepártiságot is igazolja hogy nem erővel akarja elfoglalni, hanem békés úton átvenni az ellenőrzést.
ma 11:45
 18/26 anonim ***** válasza:
39%
16: jaaaa, beszél erről az aki totál összemos egymástól fényévekre álló dolgokat a politikában. ne is zavarjon hogy senki se értett veled egyet a bugyuta kérdésedben, bizonyára mindenki szembe megy az autópályán és egyedül te haladsz jó irányban.
ma 12:21
 19/26 A kérdező kommentje:

#18: Oldalakon keresztük te terjeszted itt a háborúpárti propagandádat. A hódítás és területfoglalás az mindenhol az.

Ha demokrata elnök tette volna a fenti kijelentést, most te, meg a propaganda lennétek a leghangosabbak, hogy a háborúpárti erők miatt küszöbön a harmadik világháború.

ma 13:33
 20/26 anonim ***** válasza:
19: 🤣 hát te hülye vagy 🤣🤣🤣
ma 13:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!