Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért a muszlimokat rágalmazzá...

Miért a muszlimokat rágalmazzák minden európai terrorcselekményért?

Figyelt kérdés
A magdeburgi támadás után egyből kollektíven a muszlimokat okolták, pedig kiderült az elkövető ateista, sőt iszlámellenes. Attól hogy valaki arab még egyáltalán nem biztos hogy muszlim. Néhány hónapja pedig az angliai Southportban egy késese támadó három gyereket gyilkolt meg. Rövid időn belül mecsetekre támadt a tömeg, holott a támadó keresztény családból származott és még csak nem is arab.

dec. 22. 15:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
43%
Amit nem muszlim követett el, azt nem mentegette így a liberális média. Ugyanez más bűncselekményekkel is. A pedofil papok problémáját simán ráhúzzátok minden keresztény emberre, de ha egy muszlim csinál valamit, akkor hirtelen baromi fontos nektek, hogy ne általánosítsunk. Képmutatók.
dec. 22. 15:56
 12/35 anonim ***** válasza:
26%
#10 A Breivik-esetnél nem is csináltátok ezt a magyarázkodást. Nem értem, hogy miért politikai alapon döntitek el, hogy jár e az együttérzés az áldozatokkal, vagy sem.
dec. 22. 16:01
 13/35 A kérdező kommentje:
Én még nem hallottam hogy más vallás esetén általánosítottak volna, csak a muszlimok esetében. Ha muszlim az elkövető akkor általánosságban minden muszlim terrorista, de ha egy keresztény gyilkol akkor csak egyedi eset és elgurult a gyógyszere és nem is nevezik terroristának. Sőt, amint látod már ott tartunk hogy azokat az eseteket is a muszlimok nyakába varják amit nem is muszlimok követtek el.
dec. 22. 16:02
 14/35 anonim ***** válasza:
54%
Akkor szelektív a hallásod. A Balog Zoltán és Semjén Zsolt félék miatt a kereszténységet komolyan vevők megítélése is romlik a liberális körökben. Értem, hogy téged ez nem érdekel, de akkor ne csodálkozz, hogy nem arat sikert a szöveged.
dec. 22. 16:06
 15/35 A kérdező kommentje:
Balog Zoltán és Semjén Zsolt hogy jön ide?
dec. 22. 16:08
 16/35 anonim ***** válasza:
64%
Úgy, ahogy a muszlim terroristák. Kiemelkedően rossz példák, akik miatt egy egész közösség szív. Érdekes, hogy a muszlimoknál érted ezt, de a keresztényeknél nem. Bár lehet, csak játszod a hülyét.
dec. 22. 16:09
 17/35 A kérdező kommentje:
Tudom kik ők de ez hol egy kategória szerinted? Ezek miatt soha nem nyilvánítottak kollektíven minden keresztényt rossznak, bűnösnek.
dec. 22. 16:19
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, szelektív a hallásod. A keresztény már egy szitokszó a liberális médiában. Rendben van, hogy leszarod, de akkor a te problémád miért legyen meghallgatva?
dec. 22. 16:25
 19/35 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
14%
Európában az iszlamista terrornak volt azért egy felfutása kb. az 1990-es és a 2010-es évek között. Előtte a inkább a szélsőbalos terror volt a jellemző, most meg láthatóan a szélsőjobbos terror kezdett gyakoribb lenni.
dec. 22. 16:26
 20/35 A kérdező kommentje:
Az 1990-es években nem volt iszlamista terror Európában. 2004-ben kezdődött a madridi támadással. Majd 10 év múlva voltak a franciaországi támadások.
dec. 22. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!