9# Akkor bemásolom a link szövegét. "A gyanúsított Kecskeméten lakott, „normális” családban nőtt fel, de áttért az iszlám hitre. Felesküdött az Iszlám Államra, mártírként szeretett volna meghalni egy pusztító terrortámadás végén"
tegnap 15:23
12/19 anonim válasza:
#11 Én erre reagáltam: "7# Mikor láttál olyat, hogy Magyarországon belehajtott valaki a karácsonyi vásári tömegbe? Ezeket tipikusan muszlimok csinálják. Szerencsére Magyarországon nincs terrorfenyegetettség. Persze hülyék itt is vannak, de tömegmészárlás nincs, amit ez az istenbarma elkövetett Magdeburgban..."
Tehát 2021-ben valaki hazánkban pontosan ezt tervezte.
tegnap 15:29
13/19 anonim válasza:
12# Igen és az illető muszlim volt, aki ezt tervezte.
tegnap 15:31
14/19 anonim válasza:
#13 És az elgázolt, legyilkolt embereket mennyiben fogja érdekelni, hogy az elkövető muszlim volt-e vagy bármi más?
tegnap 15:35
15/19 anonim válasza:
14# Annyiban, hogy ki kell utasítani a muszlimokat az országból, főként a terrorgyanús személyeket, hogy hasonló merényletek ne fordulhassanak elő. Ez a turbóliberalizmus, amit egyes politikusok képviselnek Nyugaton, megbukott, mondjuk ki..
És a zsidó és meleg kisebbség is veszélyben vannak Nyugaton, pl Izrael-ellenes, palesztin párti tüntetések. A melegeket sok arab országban bebörtönzik, vagy megölik. Itt is ezt akarjuk?? Meg kell védeni az európai kultúrát, a vívmányainkat, a demokráciát, mert különben egyet pislogunk, és a saria lesz hatalmon Németországban, vagy Franciaországban.
tegnap 15:39
16/19 anonim válasza:
#15 Erre a homofób terelésre nem reagálok.
tegnap 15:42
17/19 anonim válasza:
16# Milyen homofób terelés? Pont, hogy NEM homofób vagyok, épp azt írtam, hogy a nyugati országokban a melegek veszélyben vannak a muszlim bevándorlók miatt.
tegnap 15:44
18/19 anonim válasza:
Meg kell védenünk ez európai kultúrát, a demokráciát, a polgári társadalmat, vagy mondhatnám akár a feminizmust is, amire a muszlim bevándorlók magasról 💩nak!
tegnap 15:51
19/19 anonim válasza:
Úgyhogy én a Fidesz helyében ezt a gender dolgot levenném a napirendről, felesleges hergelés ez a melegek ellen, melegek akkor is lesznek, ha a Fidesz 120 törvényt hoz ellenük. Viszont a bevándorlás-ellenességben baromira igazuk van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!