Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hány NATO atomrakétát zsákmány...

Hány NATO atomrakétát zsákmányoltak eddig az oroszok?

Figyelt kérdés

Ukrajnával ugye az volt a baj, hogy a határ menti területeket, ahonnan mint tudjuk csupán 400 km-nyire van Moszkva, az oroszok szerint a NATO telerakta atomrakétákkal. Most már azért ennél jóval beljebb járnak Ukrajnában az oroszok, legalább 150-200 km-nyivel, ebből gondolom, hogy már biztosan elfoglaltak számos ilyen atomrakéta indító NATO-állást.

Hány rakétát sikerült már zsákmányolnia az orosz seregeknek? Lehet erről már tudni valamit?

ma 00:22
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Beszélsz már félre.
ma 00:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Én arra lennék kíváncsi, hogy a Moszkván volt-e nukleáris fegyver (jó eséllyel volt ) és hogy ezt sikerült-e kimenteniük az oroszoknak amikor odaküldték a Kommunát takarítani. Mókás lenne, ha fordítva sült volna el a dolog és a nem létező NATO atomrakéták helyett az oroszok házhoz vittek volna néhány töltetet az ukránoknak :D
ma 00:35
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Hát ezt terjesztitek, ember!

ma 00:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én? Te beteg vagy.
ma 06:14
 5/6 anonim ***** válasza:

"Moszkva, az oroszok szerint a NATO telerakta atomrakétákkal"

Legalább azt tudd már eldönteni, hogy én terjesztem vagy az oroszok.

És akkor most leírom a saját véleményem:

Azt hogy a büdös kaproknak bárki is nukleáris fegyvert adjon, különösen rakétára szerelve teljesen kizártnak tartom. Ha a NATO oda rakétákat telepítene az csak úgy képzelhető el, hogy a saját személyzetével.

ma 06:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Kizárt dolognak tartom, hogy a Nato atomrakétákat telepítsen egy nem Nato tagországba, pláne Ukrajnába, se most, se a háború előtt nem tettek ilyet, és nem is tehettek. Bármit is hadoválnak az oroszok. Nato országokban viszont vannak atomtöltetű rakéták, pl Németországba, de lehet Romániába, és Lengyelországba is vannak már. Ukrajnába soha nem voltak, és nagy valószínűséggel soha nem is lesznek, mert annyira nem bíznak az ukránokban, hogy rájuk bízzák őket. A nato tagországokban is, ahol amerikai atomrakétákat telepítenek, oda hoznak amerikai katonákat, és kezelőszemélyzetet is. Ebből kitűnik, hogy mennyire kontroll alatt kell tartani ezeket a veszélyes fegyvereket. Egy szövetséges Nato ország katonái-ra sem merik őket bízni 100%-osan. Akkor hogy bízhatták volna rá őket az ukránokra amerikai felügyelet nélkül?
ma 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!