Véletlen egybeesés, hogy a német tragédia pont azután történt, hogy Trump a németeket az AfD-re való szavazásra biztatta?
Arra gondolsz hogy a merénylő AFD-s? És mért fájt volna neki hogy a pártjára szavaznak? Vagy szerinted csak kamu AFD-s volt?
Vagy szimplán csak lusta voltál utánanézni és nem is tudtad, hogy AFD-s? Mert sehogy sem tudom a kérdésed összerakni. Egyedül úgy van benne logika ha a doki csak kamu AFD-s a valóságban meg rühelli a pártot. Akár ez is lehet az igazság, csak te nem írtad le honnan jött a kérdés ezért nem értem most mi a feltételezésed.
Elon Musk biztatta erre a németeket, nem Trump.
Amúgy Musknak semmi köze nem lehetne ehhez, mert kormánytisztviselő lett. Ez illetéktelen beleavatkozás más ország belügyeibe. Erdogant néhány éve elmarasztalták már emiatt:
Wagner te ennyire nem tudsz semmit az emberről?
50 éves szódarábijai orvos aki azzal a sztorival adta el magát a németeknek, hogy elfordult az iszlámtól ezért otthonában lecsuknák vagy kivégeznék. Az AFD bevándorlásellenes pártot erősen támogatta mivel tartott kedves hittársaitól és nem szeretett volna túl sok bevándorlót.
De az mért van, hogy holott ti vagytok diplomások, mindig nekem kell hogy elmondjam nektek a dolgokat öt elemivel?
"Egyáltalán honnan lehet tudni hogy afds?"
valószínű a telex, 444, euronews hozhatta le. mivel oda ezt leírták, ezen média olvasói szentül elhiszik.
"Az AFD bevándorlásellenes pártot erősen támogatta mivel tartott kedves hittársaitól"
mert ő az egyetlen egy szavazatával aztán megváltotta a világ forgásirányát is akár ugye? németországba az ment be aki akart, pl van ott vagy egy millió szír, meg sok egyéb migráns akik lehettek volna a "kedves hittársai", ha akarták volna már rég kinyírták volna.
ez egy akkora kamu hogy kész, szerintem ezt a német média találta ki hogy elássa az afd-t, na még ez is hihetőbb elmélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!