Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok a Magdeburgi...

Ifj. Moman Ottó kérdése:

Mit gondoltok a Magdeburgi terrortámadásról?

Figyelt kérdés
[link]

dec. 21. 00:33
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
69%

29: szerintem ő egy 🐀. konkrétan gyerekek gyilkolását relativizálja, a pár hónappal ezelőtti angliai esetben. na őt most kib@sznám szíriába az új kormány kezei közé na ott simogathatná őket.

ez a kommentelés még trollkodásnak is durva.

egyébként gálgáborkétezerhuszonnégy, itt is keresnek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

dec. 21. 10:40
 32/41 anonim ***** válasza:
74%
Azt, hogy haza kell küldeni az összes ide nem való ufót.
dec. 21. 11:38
 33/41 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
24%

ma 10:25, ma 10:36 és ma 10:40

Idézzétek nyugodtan, hol mosdattam vagy relativizáltam :)

A legnagyobb poén, hogy közben kiderült, hogy egy iszlamofób széljobber volt valójában :D És ti még mindig nem a jobboldaltól tartotok...

dec. 21. 11:49
 34/41 anonim ***** válasza:
78%
33# Szerintem fejezd be a provokációt végre, ízléstelen, amit itt leművelsz.
dec. 21. 11:54
 35/41 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
9%

ma 11:54

Szóval nem megy. Hát akkor ennyit erről.

Én leírtam nyíltan: elítélem az agressziót akár keresztény, akár muszlim, akár hindu követi el. Most pedig jelentsd ki te is: a bűnözés nem az etnikumból vagy a vallásból következik.

dec. 21. 12:07
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Persze hülyegyerek, ezért volt ellene nemzetközi körözés iszlám terrorizmus miatt, csak éppen az agyalágyult németeknek még így is kellett. Azt kifelejtetted hogy megtalálták az orosz szálat is, mert személyesen Putyin bérelte neki az autót.

dec. 21. 12:12
 37/41 anonim ***** válasza:
68%

Ha ennyire szereted az iszlámot, miért nem mész egy iszlám államba? Érdekes módon nem úgy tűnik, hogy jótékonysági munkát végeznél.

Eddig csak és kizárólag az jön le, hogy élvezed, ha mások meghalnak.

Szerinted milyen karácsonya lesz most azoknak a családoknak, akik most veszítették el a szeretteiket? Soha többé nem tudnak úgy gondolni erre az ünnepre, mint egy szép dolog. De persze nektek, liberális migrisimogatóknak ez jó, ha a szeretet ünnepe meg van gyalázva.

dec. 21. 12:31
 38/41 anonim ***** válasza:
76%
37# Hiába írod ezt neki, nem érti, fel se fogja. Hiányoznak a tükörneuronjai..
dec. 21. 12:37
 39/41 anonim ***** válasza:

33: rákattintasz a "Megválaszoltjaid" fülre és voilá ott van minden.

ezek szerint annyira kretén vagy hogy arra nem emlékszel mit írtál ide X idővel ezelőtt, és bizonyos esetekről mi az álláspontod? van baj.

többieknek szórakoztatásul gálgábor egyik kérdése, ahol kiakadt hogy: "Ünnepnapon miért kellene dolgozni?!" gondolom nem ezt mondanád ha ünnepnapon sürgős orvosi segítségedre lenne szükség.

jó szórakozást hozzá:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..

dec. 21. 13:25
 40/41 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
0%
Még mindig várom, hogy idézzétek, amivel megrágalmaztatok. Nem lenne olyan nehéz, hiszen csak néhány válaszom van.
dec. 21. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!