Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megbukott Olaf scholz. Mi...

Megbukott Olaf scholz. Mi várható a jövőben?

Figyelt kérdés
Ki a legesélyesebb párt Németországba? Negatív ,vagy pozitív lehet a változás?

dec. 17. 02:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"ma 21:04"

Te még hiszel a mikulásban?:D Tudod pl a levélszavazatok hogy működnek egy sima Landtagswahl-nál? úgy, ahogy bontogatják őket kedvük szerint a városházán és összesítik:D Hopp itt elhagytam egyet, hopp ezt leöntöttem kávéval így érvénytelen, hopp ezt kiszakította a láda:D 2 perc és 3 érvénytelen boríték. Igen, tudom, postás vagyok, én hordtam postás ládákba a levélszavazatokat, naponta kb 200at. Olyan biztonság övezte, hogy naponta a kutya se figyelte mikor hova megyek velük, a felét eltüzelhettem volna. Vicc minden szavazás, semmi más csak formalitás, a valóságban minden előre el van döntve. Nem gondolod, hogy bárkit is valóban érdekel a véleményed:D

dec. 17. 21:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Koaliciós partnernek nem mostanában fogják bevenni az AfD-t, de attól még megszorongathatják akár már a CDU/CSU-t is, az ilyen pártokat rendszeresen alulmérik, sok a rejtőzködő szavazójuk

dec. 18. 09:10
 13/13 anonim ***** válasza:

"választásokat csakis bizonyított és jelentős mértékű választási csalás esetén lenne szabad érvényteleníteni"

Tehát az nem bizonyított és jelentős mértékű, hogy egy párt hivatalosan 0 forintos kampányból lett a 2. legnagyobb erő? :DDDD

"a választópolgárok x százaléka szabad akaratából szavazott arra faxfejre, ez együtt jár a demokráciával"

Bocs, de nem.

Ha neked hazudnak és hazugság alapján szavazol egy pártra, akkor az sehol nem demokrácia, mert a demokráciában egyenlő feltételekkel tartanak választást. Nincs olyan, hogy a szomszéd orosz kormány lepénzeli az influenszereket, nincs olyan, hogy azt hazudja a közmédia, hogy megölted a szomszédod.

"És innentől kezdve aztán már tényleg bármilyen valós vagy vélt provokációra hivatkozhat majd a jövőben az akinek nem tetszik egy választási eredmény."

Csak itt pont bizonyított csalásról van szó és nem véltről.

"sok a rejtőzködő szavazójuk"

Nem, elcsalják a választást.

Ne használjunk hülyeségeket arra, hogy legitimáljuk a választási csalásokat szerte a világban.

tegnap 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!