Biden engedélye után, hogy támadhatóak az orosz területek amerikai rakétákkal várható eszkaláció?
Figyelt kérdés
Olyan eszkalációra gondolok ami a világot / minket is érinthet. Lehet hogy ez egy esetleges válasz volt a mai orosz támadásokra?
Részleteket ugyan nem találtam, sem forrásmegjelölést, de több tweetben olvastam erről az elmúlt órában és félek..
ma 20:15
1/4 anonim válasza:
Igen, én is olvastam. Sajnos Putyin erre azt mondta hogyha ezt meglépik akkor hadviselő félnek tekinti az USA-t. Ez két dolgot jelenthet vagy adnak az oroszok Iránnak Szíriának és a Husziknak modern rakétát amihez katonai műholdas célzást bitosítanak és szétlövik az USA támaszpontokat és anyahajókat a Közel-keleten, de jelentheti azt is hogy atomtámadást indítanak a nyugati repterek atomsilók ellen, ez a valószínűtlenebb. Egy biztos ez egy újabb vörös vonal átlépése lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Remélem hasonlóan nem jár nagy következményekkel mint az eddigi sok átlépett vörös vonal. Hátha Ukrajnának sem ment el az esze és nem él a támadás lehetőségével bár ez nem valószínű. Tán csak Kursz régió ellen támadnak nem belső orosz területekre.
ma 20:48
3/4 anonim válasza:
Sztem várható, az tuti, h ennek a háborúnak nem lesz vége, ha Trump jön, akkor sem. Amúgy azt írják, h Észak-Koreának is "üzennek" ezzel a lépéssel, h ne küldjenek több katonát a frontra.
4/4 anonim válasza:
jön 100 ezer koreai és elsöprik az ukránokat
és ha komoly károkat fognak okozni az oroszoknak akkor Odesszának is búcsút mondhatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!