Putyin, vagy Rutte által érzed inkább fenyegetve az életed?
Mark Rutte NATO-főtitkár riadót fújt, az Index.hu szerint:
Kinek a mentalitása miatt látod valószínűbbnek, hogy hamarosan besorozott katonaként fogsz meghalni: Putyin, vagy Rutte?

39: a villany mióta jön a cár atyuskától?
Európa többi része meg valahogy meg tudta oldani a leválást a gázról. De mi legalább vehetjük világrekord áron. Siker!
(Egyébként én vagyok a 33-as. A 38-as nem. További lelkes konspirálást!)

40-es vagyok, folytatás.
Pont az alapkérdésre a válasz: az oroszok bármikor leállíthatják az orosz gáz szállítását Magyarországnak, ha úgy ítélik meg, hogy Orbán nem a hű talpnyalójuk többé, vagy egy kormányváltás lenne és az új miniszterelnök nem viselkedne többé csatlós módjára. Tehát Putyintól jobban fenyegetve vagyunk.
Mégis elgondolkodom megint a sparhelten. Egy szélkerék se ártana a háztetőre, vagy napkollektor. Akkor az oroszok engem személy szerint nem tudnának zsarolni.

41.: Sok hazai erőmű is orosz gázból csinál energiát, úgy. Nem mind, pl. van a visontai lignites, meg a paksi atomerőmű, de nagy része orosz gázból van.
Az összes 1990 óta hatalmon levő kormány hibája, hogy fokozatosan nem diverzifikálták a gázellátást.

2020-as helyzet. Szerencsére az gáz aránya visszaszorult:

áhh még véletlenül se ugyanaz, egyik komment ma 14:29, a másik ma 14:30, persze hogy két külön vagytok :D max a fejedben vagytok többen :D
"Képzeld, nem csak egy ember gondolkodik így a magyarok közül."
tudom, rengeteg nafo-s van világszerte, hát hadd ne kommenteljem őket.
"39: a villany mióta jön a cár atyuskától?"
paksi atomerőműbe orosz uránkazetta van, és jól írja a 43-as vannak szénerőművek, gázerőművek amik áramot állítanak elő.
"Európa többi része meg valahogy meg tudta oldani a leválást a gázról. De mi legalább vehetjük világrekord áron. Siker!"
az bizony:
mellesleg az hogy köztes cégen keresztül venni ugyanazt az orosz gázt nem jelenti az hogy leváltak az oroszról, de hát vannak buta emberek akik ezt elhiszik.
42: akkor legyél amish.

46.: Miért, én szeretek itt beszélgetni. Amúgy se vagyok bulizós alkat. Éjfélkor felnyitok egy alkoholmentes sört és annyi.
Egyébként egy ruszki propagandista vagy, 47-nek igaza van.

Jeffrey hagyd.
Szemellenző van rajtuk tudod. :)
Az EU gatdaági öngyilkossága dicséretes, meg a szankciók.
Bidenék meg biznidzelhettek a ruszkikkal. Az demokratikus.
Úgy is történelem szemétdombjára kerülnek... Kit érdekelnek? Sz*pják csak fel Ruttét.
BUÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!