Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin, vagy Rutte által...

Putyin, vagy Rutte által érzed inkább fenyegetve az életed?

Figyelt kérdés

Mark Rutte NATO-főtitkár riadót fújt, az Index.hu szerint:

[link]

Kinek a mentalitása miatt látod valószínűbbnek, hogy hamarosan besorozott katonaként fogsz meghalni: Putyin, vagy Rutte?

dec. 14. 15:57
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
12%

39: a villany mióta jön a cár atyuskától?

Európa többi része meg valahogy meg tudta oldani a leválást a gázról. De mi legalább vehetjük világrekord áron. Siker!

(Egyébként én vagyok a 33-as. A 38-as nem. További lelkes konspirálást!)

dec. 31. 14:30
 42/56 anonim ***** válasza:
26%

40-es vagyok, folytatás.

Pont az alapkérdésre a válasz: az oroszok bármikor leállíthatják az orosz gáz szállítását Magyarországnak, ha úgy ítélik meg, hogy Orbán nem a hű talpnyalójuk többé, vagy egy kormányváltás lenne és az új miniszterelnök nem viselkedne többé csatlós módjára. Tehát Putyintól jobban fenyegetve vagyunk.

Mégis elgondolkodom megint a sparhelten. Egy szélkerék se ártana a háztetőre, vagy napkollektor. Akkor az oroszok engem személy szerint nem tudnának zsarolni.

dec. 31. 14:32
 43/56 anonim ***** válasza:
35%

41.: Sok hazai erőmű is orosz gázból csinál energiát, úgy. Nem mind, pl. van a visontai lignites, meg a paksi atomerőmű, de nagy része orosz gázból van.

Az összes 1990 óta hatalmon levő kormány hibája, hogy fokozatosan nem diverzifikálták a gázellátást.

dec. 31. 14:34
 44/56 anonim ***** válasza:
49%

2020-as helyzet. Szerencsére az gáz aránya visszaszorult:

[link]

dec. 31. 14:37
 45/56 anonim ***** válasza:
67%

áhh még véletlenül se ugyanaz, egyik komment ma 14:29, a másik ma 14:30, persze hogy két külön vagytok :D max a fejedben vagytok többen :D

"Képzeld, nem csak egy ember gondolkodik így a magyarok közül."

tudom, rengeteg nafo-s van világszerte, hát hadd ne kommenteljem őket.

"39: a villany mióta jön a cár atyuskától?"

paksi atomerőműbe orosz uránkazetta van, és jól írja a 43-as vannak szénerőművek, gázerőművek amik áramot állítanak elő.

"Európa többi része meg valahogy meg tudta oldani a leválást a gázról. De mi legalább vehetjük világrekord áron. Siker!"

az bizony:

[link]

mellesleg az hogy köztes cégen keresztül venni ugyanazt az orosz gázt nem jelenti az hogy leváltak az oroszról, de hát vannak buta emberek akik ezt elhiszik.

42: akkor legyél amish.

dec. 31. 16:03
 46/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
50%
Elég szomorú egyesek élete, hogy az Óév napján, amikor ünnepelnek az emberek többsége, akkor őnekik továbbra is csak a Putyinozásra, és Kágébézésre futja ...
dec. 31. 16:05
 47/56 anonim ***** válasza:
33%
46: Jeffrey, te meg nyomod a legótvarabb Putyin-propagandát. Vagy nálad ez az ünnep? Persze ha megfizetnek érte rendesen, akkor megértem.
dec. 31. 16:09
 48/56 anonim ***** válasza:
35%

46.: Miért, én szeretek itt beszélgetni. Amúgy se vagyok bulizós alkat. Éjfélkor felnyitok egy alkoholmentes sört és annyi.

Egyébként egy ruszki propagandista vagy, 47-nek igaza van.

dec. 31. 16:19
 49/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
33%
Putyin előbb vagy utóbb el fog távozni az élők sorából, de az ellenségeskedés az továbbra is fix az oroszok, és a nyugati politikusok között, akkor Kit fogsz vuduzni ?
dec. 31. 16:24
 50/56 anonim ***** válasza:
48%

Jeffrey hagyd.

Szemellenző van rajtuk tudod. :)

Az EU gatdaági öngyilkossága dicséretes, meg a szankciók.

Bidenék meg biznidzelhettek a ruszkikkal. Az demokratikus.

Úgy is történelem szemétdombjára kerülnek... Kit érdekelnek? Sz*pják csak fel Ruttét.

BUÉK!

dec. 31. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!