Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin, vagy Rutte által...

Putyin, vagy Rutte által érzed inkább fenyegetve az életed?

Figyelt kérdés

Mark Rutte NATO-főtitkár riadót fújt, az Index.hu szerint:

[link]

Kinek a mentalitása miatt látod valószínűbbnek, hogy hamarosan besorozott katonaként fogsz meghalni: Putyin, vagy Rutte?

dec. 14. 15:57
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
57%

Így készül a Rutte féle béke, ebben mesterkednek atlantiék:

"A NATO és az európai vezetők megvitatják a békefenntartó csapatok ukrajnai telepítését”: Zelenszkij Brüsszelbe utazik, hogy meggyőzze a NATO haderőt az ukrajnai bevonulásról."

Nyilvánvaló, és nem is kérdés, hogy a NATO be fog avatkozni Ukrajnában, csak ügyesen kell csomagolni a dolgot a saját lakosságnak. Túl sok energiát, pénzt fecccöltek már az Ukrán projektbbe hogy veszni hagyják, és a 11500 milliárd dollárnyi ásványvagyon se mellékes, nem beszélve a blackrock termőföld érdekeltségeiről. Vesztésre állnak az ukránok, ha nem lép rövidesen a NATO, akkor elhasalnak zseléék. Békefenntartóként fognak bevonulni, egyetemes humanitárius jogokról, meg genocídiumról fognak hablatyolni, így nagyon gonoszak lesznek az oroszok, ha nem vezsik be ezt a maszlagot, és odapörkölnek a senki által nem legitimizált önjelölt békefenntartóknak. Innentől kezdve "békekikényszerítőkké" fognak avanzsálni, és valljuk be, aki nem akar békét még az atomháború ellenére se, az áruló, közellenség, de minimum Putyin-bérenc lesz. Minden háborúnak van pszichológiája, ugyanis hátországi támogatottság nélkül hamar vége lesz a dalnak, ugyanis eddig úgy működött a dolog, hogy a háborút a profik kezdték, de mindig a sorozott kőművesek, ácsok, lakatosok-hegesztők fejezték be. Most nyugaton pont a háború pszichológiai előkészítése folyik, aki ezt nem látja, az vak, vagy hülye.

dec. 14. 20:27
 32/56 anonim ***** válasza:
45%

kedves 29-es, most őszintén és komolyan kérdezem hogy ti miért nem tudtok gondolkodni olyanban hogy európának lennének olyan vezetői aki a saját talpukon állnak és nem függenek valamelyik másik hatalomtól?

miért mindig csak a két véglet van nálatok hogy usa vagy orosz?

(ha zavar a többes szám, az azért van mert mások is így gondolkodnak és ha olvassák válaszolhatnak.)

dec. 15. 10:06
 33/56 anonim ***** válasza:
23%
32: ha Európa nem függene másoktól, akkor is ellensége kéne hogy legye a sátáni Putyin-rezsimnek. Egy KGB-s komcsival üzletelni, aki Iránnak és Észak-Koreának pitizik? Hát álljon már meg a menet... Putyin a romboláson, a destrukción és a pusztításon kívül ért bármihez? Teremtett az a rezsim BÁRMI pozitívat vagy előremutatót? Mert én nem úgy látom. Még Kína is szimpatikusabb.
dec. 15. 11:47
 34/56 anonim ***** válasza:
38%

én azt kérdeztem miért nem önálló európát képzelsz el, és miért valaki cselédjeként tartod normálisnak a kontinenst.

az érvelésed ostoba jellemre vall, mellesleg az usa agresszió az jó mi? ha bárki más csinálja meg elítélendő. buta, együgyű, gagyi dolgokkal próbálsz érvelni.

dec. 15. 12:03
 35/56 Jeffrey Spender ***** válasza:
46%

# 33

Ami demagógiát adtál elő, azt provokálási célzattal adtad elő, vagy teljesen komolyan gondoltad ?

dec. 15. 12:54
 36/56 anonim ***** válasza:
62%

Durva.

dec. 15. 15:50
 37/56 anonim válasza:
59%
Rutte miatt.
dec. 31. 08:34
 38/56 anonim ***** válasza:
35%

Pedig 33-as írta le az igazságot.

Ez egy KGB-s, igaz, már nem komcsi, inkább fasiszta. Nagyobb fenyegetést jelent, mint Rutte.

Én azt látom, hogy a Nato védelmi terveinek kidolgozását, a hadgyakorlatokat tévesztik össze sokan azzal, hogy konkrét támadásra készülnének. Utóbbit én nem tartom valószínűnek. Az, hogy sok NATO-tagország fegyverkezik, annak az a fő oka, hogy egy esetleges támadáskor meg kell tudniuk védeni magukat (magunkat).

Aki meg azzal jön, hogy mi a NATO határán vagyunk és ezért az oroszok ide vonulnának be először, annak azt mondom, erre az interkontinentális atomrakéták korában már nincs szükség. Ne a második világháború szintjén gondolkodjunk. Ha kitörne a harmadik világháború, nagy eséllyel atommal lődöznék egymást. Magyarország is kapna, de első körben putlernek az USA meg Anglia jutna eszébe, mint célpont. Magyarország mellékszereplő lenne. Bár azt nem éreznénk, mert ha ez bekövetkezne, abba belepusztulna az emberiség, egy ilyen háborút nem lehetne megnyerni.

dec. 31. 14:16
 39/56 anonim ***** válasza:
45%

38: szerintem meg te írtad a 33-ast is, csak próbálod az igazad tolni előre.

ha ennyire utálod putyint akkor a gázt és a villanyt köttesd ki a házadból, mert ezek bizony tőle jönnek. ja de gondolom az nem büdös ugye?

dec. 31. 14:26
 40/56 anonim ***** válasza:
51%

39: Nem vagyok azonos a 33-assal. Képzeld, nem csak egy ember gondolkodik így a magyarok közül.

A kormány hibája, hogy nagy az orosz gáznak való kitettségünk.

2022-ben amúgy komolyan gondolkodtam egy sparhelt beszerzésén. Pont emiatt.

Ma olvastam egyébként a kérdésről:

[link]

dec. 31. 14:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!