Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Váratlanul megnőtt a daganatos...

Váratlanul megnőtt a daganatos megbetegedesek száma! A vakcina oltottak miatt csődölnek usa-ban a biztosító cégek és drágul nálunk a tb?

Figyelt kérdés

Forrás: [link]

Fórum:

[link]

A fiatalabb korosztályban a daganatos megbetegedések váratlan növekedése befolyásolta a Voya pénzügyi eredményeit az Orvosi Stop Loss üzletágban a harmadik negyedévben.

„A 2024-es biztosítási évre vonatkozóan a legtöbb kategóriában megnövekedett kárigényeket figyeltünk meg, leginkább a fiatalabb korosztályban diagnosztizált daganatos megbetegedések esetében.”

Nem a magolaj vagy a gyümölcsös gabonapehely a ludas, emberek.

Ennek a részlegnek a vezetője 👇 „visszavonult.”

Munkavállalói juttatások: A Voya olyan biztosítási termékeket kínál, mint a stop loss, csoportos életbiztosítás, önkéntes munkavállalói biztosítás és rokkantsági biztosítás közepes és nagyvállalatok számára.

Az ő megoldásuk az, hogy árat emelnek. Ti fogtok többet fizetni a biztosítási díjakban ezért a katasztrófáért.

dec. 12. 11:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
15%

Én inkább a fiatal szívbetegek számának növekedésére figyeltem fel.Az biztos,hogy az oltás miatt van.

Én nem oltattam be magamat.Ha visszamehetnék az időben, akkor sem oltatnám be.

Sok birka meg magába adatott kísérleti gyógyszereket.

Az ilyeneket évekig kellene tesztelni.

dec. 12. 11:58
 2/22 anonim ***** válasza:
78%
Még ha így is lenne, mire alapozod hogy pont az oltás miatt van, és nem pont a vírus miatt?
dec. 12. 12:00
 3/22 anonim ***** válasza:
10%

2.

Onnan hogy az influenza nem okoz ilyet!

dec. 12. 12:03
 4/22 anonim ***** válasza:
78%
Nem influenza okozott járványt, hanem koronavírus. És mire alapozod, hogy nem okozhat ilyet?
dec. 12. 12:04
 5/22 anonim ***** válasza:
12%

4.

Onnan hogy nincs koronavírus!

dec. 12. 12:05
 6/22 anonim ***** válasza:
89%

Már közel egy évszázada ismerjük őket:

[link]

dec. 12. 12:09
 7/22 anonim ***** válasza:
81%
Két dolog van, ami végtelen, az egyik a világegyetem, a másik az emberi hülyeség... Csak a facebook miatt már szégyellni sem kell, mert összetesz téged a többi hülyével, amitől már tömegként okosnak érzed magad.
dec. 12. 12:09
 8/22 anonim ***** válasza:
13%

[link]

Ezt nem én állítom hanem egy képzett virológus, aki föl is ajánlott 1,5 millió euró összeget annak aki bebizonyítja hogy létezik a koronavírus.

tehát hogyha szerinted létezik csak sétálj be hozzá, bizonyítsd be és megkapod a milliókat de azért majd nekem is adjál belőle !

dec. 12. 12:17
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
Rengeteg olyan károsult van aki oltást kapott de nek volt beteg
dec. 12. 12:50
 10/22 anonim ***** válasza:
75%

"föl is ajánlott 1,5 millió euró összeget annak aki bebizonyítja hogy létezik a koronavírus."

Én itt ajánlottam fel félmillió forintot és zéró jelentkező volt. Tehát ma már ne állítsa senki hogy a vírus létezik!

dec. 12. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!