A zsidók Szíriában is területeket foglalnak el, terjeszkednek?
Nasszer angolul, vagy arabul mondta a beszédét ?
Hol olvasol ilyeneket ?
Én csak angolul tudok, és csak az amerikai oldalakat és forrásokat ismerem, az arabokat nem.
Sajnos elég öreg vagyok ahhoz, hogy saját fülemmel hallottam.
Nálunk akkor még a SZU adta meg a tónust, a Kossuth rádióban idézték nagy büszkén.
"Izrael, miután többször hiába próbálkozott politikai megoldás keresésével, megelőző csapásként reggel támadta meg az egyiptomi légierőt."
Nem kell mosdatni, mindig az kezdi a háborút, aki leadta az első lövést.
Gondolom Putyint nem mented fel, pedig majdnem tíz évig könyörgött még az ENSZ-nél is, hogy az ukránok fejezzék be az orosz nemzetiségűek kiirtását, erőszakos asszimilálását.
Ha minden igaz ez volt az a beszéd, ahol Nasszer Izrael elleni háborúról beszélt.
A leírásban a következő dátum szerepel: 23 Jul 1967
A Hatnapos háború az meg júnis 5. – 1967. jún. 10. között volt.
És semmit nem értek az arabul megtartott beszédjéből.
Izraelnek semmi célja sincs szír területeket elfoglalni. Ha akarná holnap Damaszkuszig mehetnének. Az ütközőzónába vonultak be.
"Ezt hogy képzelik? Izrael minden környező ország rovására terjeszkedik. Most éppen Szíriában foglalnak el településeket."
1948 óta a szomszédos arab államok pedig Izraelt akarták elfoglalni. Ezt hogy képzelték?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!