Ukrajna a Nato tagja?
Jaj, ezt a példálózást tök szeretem.
1) Koszovó nem erőszakos úton szakadt el.
2) Koszovó valóban 90%-ban albán nemzetiségű.
3) Koszovót egyetlen ország sem csatolta el ennek során saját magához. Feltétel is volt, hogy nem egyesülhet Albániával. Tudtommal sem az Egyesült Államok, sem bármely NATO-tag nem annektálta. Ellentétben, mint ahogyan a Krímmel tette azt Oroszország.
4) Koszovóba semmilyen idegen katonai erő nem indított inváziót kívülről az elszakadás érdekében. Nem, a KFOR nem ezt tette.
5) Koszovóba az albánok nem mesterségesen, a modern időkben lettek betelepítve.
Van még kérdés?
A Krím is valóban nem ukrán többségű és a többség sem akart Ukrajnához tartozni.
De igazából itt ki is mutattad a fogad fehérjét.
Valahányszor a "mindent vissza Ukrajnának" elvet mondjátok, azonnal elvéreztek amikor megkérdezem, hogy mit gondoltok Koszovóról vagy a Golán-fennsík erőszakos annektálásáról.
Az meg külön poén, hogy a ballib megmondóemberek, mint pl Niedermüller is mind jogosnak mondják Trianont, ellenben Ukrajna esetében a "mindent vissza" elvet hangoztatják
Sejtettem, hogy nem fogsz tudni mit mondani a féltucat pontra, amit felsoroltam. De hogy te úgy teszel, mintha nem írtam volna le, az nem jelenti azt, hogy más sem látja.
De leírom megint, hogy a Krímbe mesterségesen telepítettek oroszokat, méghozzá Sztálin idejében, úgy, hogy korábban egy fia orosz sem élt itt, elcsatolta magához Oroszország, emellett erőszakos úton szakadt el.
Mellesleg én - veled ellentétben - következetes, jobboldali konzervatív vagyok. És nem legitimálom sem Sztálin mocskait a Krím elcsatolásához, sem pedig ezzel együtt azt, ahogyan Ceausescu tette ugyanezt az Erdélybe szisztematikusan betelepített, és elmagyartalanított városokkal.
Te pedig bonts pezsgőt a trianoni döntések évfordulóján, mert amit támogatsz, az ezt legitimálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!