Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A román alkotmánybíróság...

A román alkotmánybíróság azért érvénytelenítette az elnökválasztás első fordulójának eredményét, mert nem tetszett nekik?

dec. 6. 18:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%
Ha jól értem az új, fasiszta hírében álló jelölt 0, azaz nulla kampányköltést könyvelt el, de közben kiderült, hogy különböző csatornákon milliók lettek igazából elköltve a javára. Nem vagyok tisztában a szabályokkal, lehet még ez az engedékenyebb döntés ahhoz képest, hogy eltiltották volna, vagy odaadták volna a győzelmet a másik jelöltnek kizárásos alapon.
dec. 6. 19:00
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem, de az emberek ezt fogják gondolni, úgyhogy szerintem rossz ötlet volt.
dec. 6. 19:01
 3/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:
61%
3. Normális stílus ez, ilyen bunkókat nem tiltanak ezen az oldalon?
dec. 6. 19:12
 4/20 PMC Wagner ***** válasza:
83%
Na ebből nem kis tüntetés lessz.
dec. 6. 19:14
 5/20 anonim ***** válasza:
11%

Kedves 3-as, ha a szar szakmunkásodban nem tanították volna meg a jogállamot, most itt az ideje.

3-as voltam.

Szedd össze magad.

dec. 6. 19:16
 6/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:
33%
5. Intelligencia, szánalmas. Ezért fogtok bukni 2026-ban.
dec. 6. 19:19
 7/20 A kérdező kommentje:
mit írt a válaszoló amit töröltek?
dec. 6. 19:23
 8/20 PMC Wagner ***** válasza:
100%
#5 Tudtommal jogállamot nem tanítanak sehol- jogállamiságot tanítanak de csak jogi karon
dec. 6. 19:25
 9/20 PMC Wagner ***** válasza:
67%

"mit írt a válaszoló amit töröltek?"

Ok nélkül neki állt személyeskedni

dec. 6. 19:46
 10/20 anonim ***** válasza:
46%

"azért érvénytelenítette az elnökválasztás első fordulójának eredményét, mert nem tetszett nekik"

Mondhatjuk hogy kb ez a szitu. A soros-féle guruló dollárokkal, az amcsi külügy pénzével, a brüsszeli apanázzsal sosincs semmi probléma. A faszbuk és társai a progresszív lib-bal oldal felé történő nyílt beavatkozása is kóser. Most hogy a nagy ünnepi habostorta előre evése közben valaki belefosott a ventilátorba, persze hogy kiverte a biztosítékot. Az lenne a szép, ha a megismételt választásokon is ez lenne az eredmény.

dec. 6. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!