Mit szólsz hozzá, hogy "Nyilaskeresztes", "Neonáci" köztársasági elnök lehet Romániában?
12: valszeg vannak olyanok, akiknek nem ez az egész programja. El kéne szakadni a populista jobboldaliaktól, mert kb az 1930-as éveknél tartunk lassan, annyira bele vannak szeretve a primitív kiábrándult rétegek az ilyen nemzeti-önkényuralmi arcokba.
Ami meg az állatorvosi lovat illeti, azért próbáljuk már ki, hogy nem úgy választunk vezetőt, hogy valójában az oroszok ültették oda, egy EU ország élére. Nem értem, hogy Neked mi védhető azon, hogy egy átláthatatlan TikTok kampánnyal nyert egy szélsőjobbos jelölt, Romániában. Ennek melyik része hangzik jól a számodra?!
#13: „...TikTok kampánnyal nyert egy szélsőjobbos jelölt, Romániába”
Látod, pont erre írtam hogy minden fakenews-nak felültök, amit elétek, a manipulációkra fogékony tömegek elé tesz a mainstream média, elég ha a féligazságokat mögé beillesztik az éppen aktuális ellenségképet. Ugyanígy müködik ez Putler országában is, szóval épp csak egymástól másolják az épp topon lévő módszereket a politikusok. Mert azért egy önálló gondolkodásra képes felnőtt számára egyértelműnek kellene lenni hogy az ilyen Tiktok-féle bu*ziságokkal nem lehet választásokat nyerni semmilyen országban, azért is világröhej hogy egy EU-tagállamban (!) erre hivatkozva elnökválasztási eredményeket érvénytelenítenek. Amúgy leszarom ezt a Georgescu-féle tucatpopulista figurát is, ami a zavaró az egészben az inkább ahogy a nyugati világ egységes bólogatással reagált az egész botrányra, mondván: „Nem a mi emberünk nyert, akkor oké hogy megcsúfolják a demokráciát”. Kb mint anno Chilében amikor az USA teljes mellszélességgel beállt Pinochet mögé, mert Allendét a ruszkik bábjának tekintették, déjá vu...
"Neked mi védhető azon, hogy egy átláthatatlan TikTok kampánnyal nyert egy szélsőjobbos jelölt, Romániában. Ennek melyik része hangzik jól a számodra?!"
Szerencsére egy usa-csicska az megfelelő teljesen!
Apropó, még mindig nem tudtatok egyetlen egy nem velejéig magyarellenes delikvenst mutatni. Persze nem is fog menni egy velejéig magyarellenes latorállam részéről menni.
Magad írtad le, amit be is idéztem, nektek az egyedüli bajotok, hogy "tiktokker "Putyin-párti"! Ha nem az lenne akkor felőletek nyugodtan üldözhetnék az ottani magyar kisebbséget, dettó mint orkrajnában!
Ismerős az, hogy "ionapot kivanok psd"?
Ezt a te Johannisod (csak maradjunk a ténynél, hogy elrománosodott szászról van szó).
Tettem is be két linket azért, hogy művelődj kicsit, mert a vitaképtelen az kétségtelenül te vagy! Védheted ezt az alakot, de aki szász létére románosította a nevét az egyéb aljasságokra is képes lehet.
Látom töröltetted a válaszomat, elhiszem, hogy fájnak a tények. 😀
Azzal bőven ártott a magyaroknak, hogy azzal riogatott elorozzák a magyarokkal, Orbánnal, meg a román politikai ellenfeleivel Erdélyt. Azaz nyíltan magyarellenes uszítást csinált. Ezt nehezen fogod letagadni! (Töröltetni nekem is megy, úgy is fogom csinálni.)
19: hát ez elképesztő, mindjárt meghatódom. Egyébként mi ez a románosítás? Éppen elég szász neve van most is.
Ciolacuról mondjuk még mindig nem írtál semmit.
Ezen az oldalon rendszeresen olyan hozzászólások (fröcsögések) maradnak elérhetők, hogy az ember eldobja a haját tőlük. Az, hogy téged ennek ellenére moderáltak, hát az megint csak téged minősít.
Ne aggódjatok: No worries. Addig fognak választgatni Romániában ameddig a "Jó" jelölt fog majd nyerni (aki a "cigányoknak" is megfelel.) Csak azt nem tudom, hogy azután mi lesz az országban, ha 0,0001 százalék különbség lesz az első és második helyezett között?
Írígykedve néz most a magyar ellenzék a Románokra mi, hogy rebootolják az egész választást? Bárcsak ilyen lehetne Itthon is mi, akkor "helyreállna" a demokrácia és a jogállam... XD
"Írígykedve néz most a magyar ellenzék a Románokra mi, hogy rebootolják az egész választást? Bárcsak ilyen lehetne Itthon is mi, akkor "helyreállna" a demokrácia és a jogállam... XD"
Ez inkább ijesztő példa gyanánt szolgálhat.
Ha nem tetszik addig választanak ameddig a "megfelelő végeredmény" jön ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!