Tényleg így lesz? Európa gazdasági válsága felerősiti a náci eszméket és ismétlődik a múlt? Háborús idők jönnek és szegénység? Ezért vezeti be az adót az Amerikai elnök? Akkor így kezdődik el minden?
MI MINDEN KÖVETKEZIK TRUMPBÓL? Buda Péter, nemzetbiztonsági elemző / Friderikusz Podcast 107.
Annyira logikusan vezet le mindent, hogy világvége hangulatom van.
Hogy igy lesz-e, azt senki sem tudja, még az sem, aki azt mondja, hogy igen, ő tudja.
Az látszik, hogy tendenciózusan egyre keveesbb valódi demokrácia működik a világban és egyre több a magyarhoz hasonló hybrid modell, ami inkább diktatúra, mint sem.
Amit egyre többen mondanak az az, hogy a Föld nyersanyagkészletei, egyre inkább a végüket járják, a megmaradtakért mehet most a kereskedelmi és katonai harc.
Én is inkább borúlátó vagyok a jövővel kapcsolatban, mivel nem igazán látom azt, hogy a fennálló konfliktusokat, egyáltalán, bárki meg akarná oldani.
az eltolódás az valós, de jelenleg a szélsőbalról tolódik el európa jobbra és NEM szélsőjobbra tolódik, mint ahogy azt a média szereti leközölni.
hasonló volt argentinában mileivel, ott is a 300%-os inflációnak az lett az eredménye hogy egy láncfűrésszel hadonászó elnököt választottak meg.
állítólag jobb lett a helyzetük mileivel, de aki kíváncsi járjon utána.
ja és friderikuszt ne hallgass, mert elfogult műsorai vannak.
"mert gondolom trumpisták (republikánus) vagy"
nem vagyok amerikai, ők a republikánusok meg trumpfanok.
tőlem az usa azt csinál a bevándorlóikkal amit akar, meg úgy hal éhen ahogy csak akar.
"mert a mexikói illegálisak csinálják azokat a mezőgazdasági munkákat"
faszám, a gazda beül a traktorba, rákapcsolja a tempomatot és megy előre és x táv után szól neki hogy kezdjél kanyarodni a munkagép meg szánt, arat amit épp csinálnak abban az időben.
látszik hogy liberális vagy, nagyvárosban, panelban élsz és fogalmad sincs arról hogy milyen utat jár be pl az a kenyér amit te csak simán leveszel a polcról. ezért írsz ilyen baromságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!