Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tényleg így lesz? Európa...

Tényleg így lesz? Európa gazdasági válsága felerősiti a náci eszméket és ismétlődik a múlt? Háborús idők jönnek és szegénység? Ezért vezeti be az adót az Amerikai elnök? Akkor így kezdődik el minden?

Figyelt kérdés

MI MINDEN KÖVETKEZIK TRUMPBÓL? Buda Péter, nemzetbiztonsági elemző / Friderikusz Podcast 107.

Annyira logikusan vezet le mindent, hogy világvége hangulatom van.

nov. 21. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Hogy igy lesz-e, azt senki sem tudja, még az sem, aki azt mondja, hogy igen, ő tudja.

Az látszik, hogy tendenciózusan egyre keveesbb valódi demokrácia működik a világban és egyre több a magyarhoz hasonló hybrid modell, ami inkább diktatúra, mint sem.

Amit egyre többen mondanak az az, hogy a Föld nyersanyagkészletei, egyre inkább a végüket járják, a megmaradtakért mehet most a kereskedelmi és katonai harc.

Én is inkább borúlátó vagyok a jövővel kapcsolatban, mivel nem igazán látom azt, hogy a fennálló konfliktusokat, egyáltalán, bárki meg akarná oldani.

nov. 21. 13:02
 2/10 anonim ***** válasza:
14%
Magyarországon már most államideológia a cionizmus nevű zsidó felsőbbrendűséget hirdető náci eszme.
nov. 21. 13:15
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem kéne Buda Pétert meg Friderikuszt hallgatni.
nov. 21. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
#3 éppen ezért fogok a fideszre szavazni
nov. 21. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

az eltolódás az valós, de jelenleg a szélsőbalról tolódik el európa jobbra és NEM szélsőjobbra tolódik, mint ahogy azt a média szereti leközölni.

hasonló volt argentinában mileivel, ott is a 300%-os inflációnak az lett az eredménye hogy egy láncfűrésszel hadonászó elnököt választottak meg.

állítólag jobb lett a helyzetük mileivel, de aki kíváncsi járjon utána.

ja és friderikuszt ne hallgass, mert elfogult műsorai vannak.

nov. 21. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:
5 a sima jobboldal is rossz
dec. 8. 09:45
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
6: esetleg valami ingyenélő migráns vagy? mert akkor neked biztos.
dec. 8. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
7 nem, én liberális ember vagyok
dec. 8. 12:37
 9/10 anonim ***** válasza:
8 amúgy elárulom neked, mert gondolom trumpisták (republikánus) vagy, hogy Amerika a bevándorlók nélkül szó szerint éhenhalna, mert a mexikói illegálisak csinálják azokat a mezőgazdasági munkákat, amiket amerikai nem végezne el
dec. 8. 12:39
 10/10 anonim ***** válasza:

"mert gondolom trumpisták (republikánus) vagy"

nem vagyok amerikai, ők a republikánusok meg trumpfanok.

tőlem az usa azt csinál a bevándorlóikkal amit akar, meg úgy hal éhen ahogy csak akar.

"mert a mexikói illegálisak csinálják azokat a mezőgazdasági munkákat"

faszám, a gazda beül a traktorba, rákapcsolja a tempomatot és megy előre és x táv után szól neki hogy kezdjél kanyarodni a munkagép meg szánt, arat amit épp csinálnak abban az időben.

látszik hogy liberális vagy, nagyvárosban, panelban élsz és fogalmad sincs arról hogy milyen utat jár be pl az a kenyér amit te csak simán leveszel a polcról. ezért írsz ilyen baromságokat.

dec. 8. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!