Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tulajdonképpen a közemberek...

Tulajdonképpen a közemberek szintjén nyugaton is sokan utálják az LMBTQ-t?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom azt fideszes, jobboldali emberektől, hogy azért kéne Oroszországhoz közeledni, mert ott ilyen szempontból rend van, nincs Pride, LMBTQ érzékenyítés, nyugaton meg mindenki meghülyült és drag queen-ek járnak az óvodákba népszerűsíteni a nemváltást. A valóság ezzel szemben sokkal árnyaltabb, Oroszországban is vannak melegek, a nagyvárosokban akkora orgiákat szerveznek, hogy ihaj, csak az nem a nagy nyilvánosság előtt zajlik. Nyugaton is többször jártam, főleg Angliában és biztosra állíthatom, hogy főleg vidéken rengeteg embernek herótja van az LMBTQ propagandától, nevetségesnek tartják az ilyen transzneműeket meg a szereplést. Londonban meg a reklámok többségében ez jön szembe és a politikai vezetés is mást kommunikál, de a valóságban nincs akkora különbség, mint gondolnánk.

dec. 4. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Nekem az orosz gyakorlat majdnem szimpatikus ebben.

Azt kivéve,hogy ott bánthatják is fizikailag a melegeket.

A többi része szimpatikus.Az lmbtq jelenség kvázi olyan ott, mint a nudizmus.Bizonyos helyeken, mehet nyugodtan, de máshol ne, médiában, közterületen ne.

dec. 4. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

A cégek pajzsként használják, mert így aki kritizálja a fos termékeiket (legyen film, borotvahab, bármi), arra szimplán rá lehet fogni, hogy csak azért utálja, mert lmbtq van benne.

Azt akarják elérni, hogy ne lehessen negatív kritikát megfogalmazni az irányukba (lásd még youtube diszlájk bar elrejtése, stb.).

dec. 4. 16:08
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

Én Angliában élek, és látom, hogy sokan kiakadnak ha lgbtq+ propagandával találkoznak, sőt mivel itt többször történik, mint Magyarországon, ezért ez hangosabb is. Most hirtelen egy jelképes szitu jutott eszembe, ami eléggé körbefutott a neten itt Angliában, amikor volt a Király koronázása a brit zászlókkal díszítették az utcákat. Mire lement a koronázás, kezdődött a Pride, és a munkások szó szerint földre dobálták a zászlókat, hogy a szivárványosra cseréljék. Ez ugye azért kevert nagy port mert az ikonikus union jacket egy propaganda szimbólumára cserélték

Vagy ez friss. A Chirstal Palace csapatkapitánya visszautasította a szivárvány színű csapatkapitányi karszalagot vallási nézeteire hivatkozva. Majd amikor ráeröltették, ráírta a szalagra, hogy I♥️JESUS, amire megint megbüntették. Ez is kiverte a biztosítékot, na nem azért, mert az angol társadalom olyan vallásos hanem érzékeli a társadalom hol van a határ.

De mindezek ellenére az igaz, hogy elfogadóbbak az emberek úgy általában, mint Magyarországon. Sokkal többen felvállalják nyilvánosan mint otthon. Például nekem 2 munkatársamról tudom, hogy meleg, sőt az egyik férjezett. Ilyeneket nem nagyon látsz otthon egy munkásbrigádban. Se olyant, hogy egy csendes kis utcában kézen fogva sétálgatnak este, mert félnének az atrocitástól.

dec. 4. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
A fasiszta mindenhol fasiszta, így a széljobbereknek mindenhol bajuk van az emberi jogokkal. De a nyugati ember jobb, emberségesebb, elfogadóbb mint a keleti.
dec. 5. 05:43
 5/5 anonim ***** válasza:
69%

Azért szomorú hogy egyesek a fasiszta Oroszország felé kellene közeledni, mert ott homofóbia van.

Amúgy nyugaton elfogadják az Lmbtq-t. Én inkább a drága queenes Nyugaton akarok élni, ahol elfogadás és szeretet van, mint a náci Oroszországvan, ami népírtást követ el Ukrajna ellen

dec. 7. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!