Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi zajlik Dél Koreában? Újabb...

Mi zajlik Dél Koreában? Újabb háború lehet a két Korea között?

Figyelt kérdés
tegnap 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Én is most olvastam,szerintem inkább valamiféle puccskísérlet, tisztogatás talán.

Ázsiaiaknál sose lehet tudni

tegnap 17:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennek sok köze nem volt é-koreához. Az amúgy is krva népszerűtlen elnök bekattant, mert gyakorlatilag nem tud mit kezdeni az ellenzéki többséggel a parlamentben.

Azóta már meg is szüntették a hadiállapotot, a teljes képviselőház leszavazta. Eleve törvénytelen volt a hadiállapot kihirdetése. Kérvényezték az elnök menesztését, letartóztatását.

tegnap 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Gondolom valami akciót kellett végrehajtani hazai területen, amihez a hadsereg kellett. A hadsereget meg nem lehet bevetni hazai területen csak hadiállapot alatt. Ezért rendelt el hadiállapotot. Valami ilyesmit vélek értelmezni a cikkből, ami van róla.
tegnap 18:25
 4/6 PMC Wagner ***** válasza:
32%
újjabb? Hivatalosan háborúban állnak már lassan 70 éve. A két fél között a mai napig tűzszünet van érvényben de béke nem volt
tegnap 18:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Értsd jól.

tegnap 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyébként 2013-ban Észak Korea hivatalosan felmondta a tűzszünetet, szóval hivatalosan jelenleg is zajlik a koreai háború csak katonai össze tűzések nélkül.

Amúgy, hogy ha bármiféla katonai csapás lesz az valószínűleg az északi részről történne meg de ez egyátalàn nem valószínű.

Nem kell mindennap feleslegesen rettegni valamitől.

ma 02:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!