Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az igaz, hogy Németországot...

Az igaz, hogy Németországot szétcseszik a migránsok?

Figyelt kérdés
Állítólag a nagyvárosok eléggé élhetetlenné váltak a fehér ember számára. Az iskolákban a többség már nem is beszél németül.
tegnap 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
igaz. A legtöbb nagyvárosban jelentős a migránsok száma. Brema, Frankfurt, Berlin...stb... én Rosenheimből most költöztem ki egy kisvárosba, mert botrány, hogy a 66ezres lakosságból 21ezer külföldi volt, azaz 2 németre jut 1 migráns. De van olyan nagyváros, ahol már 44% a nem német...
tegnap 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

Sok féle helyzet, sors, élethelyzet van köztük, nem szabad általánosítani.

Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy Romániát, Bulgáriát, Szerbiát, Magyarországot, Szlovákiát lepusztítják-e a romák?

Van aki épít és van aki pusztít.

tegnap 22:06
 3/10 A kérdező kommentje:

"Van aki épít és van aki pusztít."

Hát igen, csak az arányok nem mindegy. Pont a cigányokhoz nekünk is van tapasztalatunk.

tegnap 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Azért még mindig odamennek a magyarok dolgozni, ha annyira élhetetlen lenne, akkor menekülnének haza.
tegnap 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Hogyne szétcseszik. Már vagy nyolcadszorra. Meg negyedjére éhenfagynak. Remélem azért nekik is szóltak.
tegnap 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Az iparuk is meghanyatlott, bár lehet az nem pont a migrátorok miatt, hanem a nagyeszű vezetőik munkássága.
tegnap 22:31
 7/10 anonim ***** válasza:
34%
Van Németország? Nem így volt,hogy eltűnt?
tegnap 22:34
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

"lepusztítják-e a romák? Van aki épít és van aki pusztít."

Rendkívül rossz példa, mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan cigányt láttam, aki az "épít" kategóriába esne.

tegnap 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:
57%

Magyarországot meg szétcseszte a fidesz. Na ki él magasabb életszínvonalon ?

Ki a nagyobb károkozó a fidesz vagy a migráncsok ?

tegnap 22:54
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 legalább nem kell azon aggódj, hogy egy saját identitását és vallását megőrző, iszlám közösség garázdálkodik Budapesten, az állam támogatása által(ugyan is ezek pont hogy nem dolgoznak) élnének a magyar nép nyakán és gondolkoznak, hogy hol kövessenek egy egy kis erőszakot vagy terrortámadást, hogy többet szolgálják majd a túlvilágon. Melyik a jobb? :)
ma 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!