Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kamala Harris közzétett egy...

Kamala Harris közzétett egy félperces videót, amiben eléggé leamortizáltnak néz ki. Lehet hogy ráment az egészsége a kampányra?

Figyelt kérdés

[link]

A kommentmezőben többen azt állítják hogy kicsit ittas lehetett a felvételen, de szerintem valami komolyabb eü problémája lehet. Meg aztán túl sok értelme sincs a mondanivalójának...

nov. 30. 10:13
1 2
 1/13 Telelő Teve ***** válasza:
68%
Minden Karen így néz ki a tombolás után.
nov. 30. 10:17
 2/13 A kérdező kommentje:

Még egysze beszúrom a linket, az előzőnél rossz a kezdőpont:

[link]

nov. 30. 10:33
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Lehet nem használtak filtert.
nov. 30. 10:59
 4/13 anonim ***** válasza:
39%

Mitől tűnik leamortizáltnak?

Mert éppen nem vigyorog mint a vadalma?

Lévai Anikó a seggét verné a földhöz örömében, ha a legjobb napjain így 60 évesen így nézne ki.

nov. 30. 11:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

#3-asnál lehet a megoldás. 60 éves. Az eddigi felvételen nézett ki a korától eltérően.

Eddig bizonyára egy hatalmas stáb dolgozott azon, hogy az amerikai választók fiatalosnak, szépnek lássák. Sok-sok sminkkel és mindenféle digitális filterrel. Mivel már kiderült a választás eredménye, a stábot már nem fizetik a szépítésért, most láthatod a valóságot. Szerintem eddig is ilyen volt, csak most nem próbálták meg eltüntetni a látványt.

nov. 30. 11:39
 6/13 anonim ***** válasza:
37%
Én sem értem miért tűnik lepukkantnak. A választási kampányban megmondták neki, hogy mosolyogjon. Most már nem mosolyog, de attól még nem lepukkant.
nov. 30. 14:46
 7/13 anonim ***** válasza:
44%

nagyon sok komment szólt arról hogy részeg volt xD

lehet megkapta rendesen a lebaszcsit hogy nem nyert és nem volt oka mindenért idétlenül vigyorognia mint a vadalma

nov. 30. 14:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
4: szerintem felesleges lévai anikóhoz hasonlítgatni, az egyik egy világhatalom alelnöke, a másik egy közép eu ország miniszterének a felesége, kb ég és föld az eltérés.
nov. 30. 14:50
 9/13 anonim ***** válasza:
24%

Ja. A komlett lakájmédia ráugrott és a kiosztott szerepüknek megfelelően hányadék, vagy kevésbé hányadék módon tudósítanak. A prosti sticik a legundorítóbbak, a Mandíner meg a HírTv nem annyira, csak olyan átlagosak mint amilyenek lenni szoktak.

nov. 30. 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:
69%

9: ezt kérlekszépen a youtubén, az amerikai médiák csatornáin olvastam, cnn fox, msnbc.

mielőtt ezt elolvasod kapaszkodj meg erősen: tudod van a lakájmédián kívül is világ.

nov. 30. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!