Az EU tényleg USA által lefizetett irányítás alatt áll?
"Mondj akkor az elmúlt tíz évből három ilyet!"
Ukrajna, Jemen, de nem sokkal előtte Szíria és Líbia. Azelőtt pedig Irak, Afganisztán, Vietnam, és még ki tudja, hány ilyen volt.
"Pl?"
Mi vesszük az amerikai multik drága és silány termékeit, mi dolgozunk rabszolgaként amerikai multiknál, a mi fiaink mennek golyófogónak az USA agresszióihoz.
Olyanra kértem példát, ahol az USA indított háborút, nem olyanra, amiben részt vett!
Hogy te silány termékeket veszel, az meg a te hibád. Az európai multik kb 90%-a pedig eleve nem amerikai. Nagyon nem vagy képben...
#22 A felsorolt háborúkat mind az USA indította. Az, hogy te tájékozatlan vagy, és csak az amerikai propagandát ismered, más kérdés.
Az, hogy az európai multik 90%-a (szerintem inkább 100%-a, ha a közös tulajdontól eltekintünk) nem amerikai, miben mond ellent annak, amit írtam?
Ukrajnában az oroszok indítottak háborút, Jemenben a jemeniek indítottak polgárháborút, Szíriában a szírek, stb. Kit remélsz átverni ilyen simán ellenőrizhető hazugságokkal?
"Az, hogy az európai multik 90%-a (szerintem inkább 100%-a, ha a közös tulajdontól eltekintünk) nem amerikai, miben mond ellent annak, amit írtam?"
Ebben:
"Mi vesszük az amerikai multik drága és silány termékeit, mi dolgozunk rabszolgaként amerikai multiknál"
Ukrajnában az USA indított háborút az utolsó legitim ukrán kormány 2014-es megpuccsolásával. Ha ezt nem teszik meg, azóta is béke lenne. Jemenben és Szíriában ők támogatták és fegyverezték fel az egyik oldalt, enélkül szintén béke lenne ott is.
Az ellentmondásos kérdésre pedig nem válaszoltál, csak beidézted, amit írtam.
Azok az ukránok voltak.
Jemenben és Szíriában az ENSZ indított támogatást, nem az USA, mellesleg ezt is az oroszok után, mivel ők már bőven csinálták ott a balhét. Szóval eddig minden szempontból hazugsag volt minden, amit írtál.
Ha meg önmagadat hazudtolod meg, mit kéne idéznem?
Az illegális, tömeges migráció ellen mindenképp küzdeni kell.
Az EU liberális, baloldali vezetése az, ami mindenképp USA bábja, dehát ők vannak hatalmon. Az USA gazdasági és nagyhatalmi érdekből támogatja Ukrajnát, az EU pedig az USÁ-t követve próbál erőt mutatni az agresszorral szemben. Csak az a baj, hogy emögött nincsen valódi fedezet. Az oroszok ettől nem ijednek meg. Ők is látják, hogy az EU nem egységes. A vezetése nem stabil, a gazdasága nem növekszik.
Ez egy függetlenségi háborúnak van beállítva, de valójában Ukrajna már semmiképp nem lesz független. Az ukrán vezetés mégis jól dolgozik, mert a fél világ melléjük állt, lassan sikerül belerángatniuk a világot a 3.VH-ba.
Csak azért 2,5 év háború után a népükre is gondolniuk kellen.
Ugyanez igaz az EU vezetésére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!