Amikor Trump volt az elnök az USA nem indított háborút egyetlen ország ellen sem.
És ez a világ legnagyobb demokráciája ahol egy ilyen tényre büszkének kell lenni. Ahol Trump kivételével az összes elnök katonai támoadásokat indított szuverén országok ellen.
Csak azt nem értem hogy akkor mi a probléma most az oroszokkal.-
ma 21:22
5/11 PMC Wagner válasza:
Ez nem egészen pontos mert egy iráni tábornokot lerakétázott, illetve kiadta irán elleni légitámadás parancsát csak reggelre meggondolta magát
ma 21:23
6/11 anonim válasza:
De voltak háborúk. Az elődei által megkezdett háborúkat folytatta, viszont az utóbbi évtizedekben Trump az egyetlen amerikai elnök, aki egy országot sem támadott meg.
ma 21:30
7/11 anonim válasza:
Joe Biden kit támadott meg?
ma 21:43
8/11 anonim válasza:
#7 Az USA-t. A katonái pedig egyik oldalról a déli határon támadtak és sok területet már el is foglaltak, ott tanyáznak sok nagyváros utcáin. Másik oldalról meg BLM logóval támadták az amerikaiakat, a beépített egységeik pedig épp most hisztiznek Hollywoodban, hogy jaj, el kell költözniük, mert Trump lesz az elnök. tevékenységüket sokan meg is köszönték nekik a "Thanks Famous Actors " videókkal és mémekkel. :)
Az jól látható mekkora pusztítást sikerült csinálniuk, a Biden adminisztráció ebben sikeres volt, kár, hogy pont azok ellen akiknek elméletileg az érdeket kellett volna képviselniük.
Valami érzékeny pontra tapintottam, vagy mi? Csak rákérdeztem, hogy Joe Biden kik ellen indított háborút, tekintve, hogy csak Trump-ra mondjátok, hogy az "egyetlen", aki egy országot sem támadott meg.
ma 22:12
10/11 anonim válasza:
#9 Valami érzékeny pontodra tapintott a válasz, hogy nem látod tőle a :) jelet vagy nem érted mit jelent?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!