Ma Kurszk városát ATAMC-osták az amcsik-ukik, ott van a Kurcsatov atomerőmű, ami csernobil-tipusú, grafitmoderált reaktorok egy trapézlemez csarnokban. Még ha nem is célozzák pontosan azt, de elég ha egy légvédelmi rakéta letéríti pályájáról az egyik halacskát, és beletrafál a reaktorba, csernobil 2.0-val azonnal indulna a totális atomháború.
nov. 26. 10:46
13/17 anonim válasza:
#11 Na kösz, igen, erre gondoltam. Láttam az adást anno, csak abból voltak emlékek. Szóval ott ül ezzel az öntelt dumájával, egyszerűen nem a mondataiból, már a szavaiból is süt ez a kivagyiság, pöffeszkedés, mások lenézése és már elnézést a sértésért, de aki most azon gúnyolódik, hogy az origo hetente megírja, hogy itt a III. VH. engem Bayerre és Gajdicsra emlékeztet. Szóval szerintem ezért kellene óvatosan. Én azt értem, hogy az origo sokaknak egy szennylap, NER média stb. stb. de simán bele lehet esni ebbe a hibába, amibe Bayerék is beleestek, úgyhogy én nem tudom kinek az egoja meg az arcán a bőre mit bír el, de pl. az enyém ezt a koppanást tutira nagyon nagyon nehezen viselné, ezért sem gúnyolódok azon, aki esetleg tart attól, hogy kirobban a világháború.
nov. 26. 11:00
14/17 anonim válasza:
13. Már megbocsáss, a baloldal egyszer mondta (egy rövid időszakban), hogy az oroszok megtámadják Ukrajnát, úgy is lett!
Ezt ne hasonlítsd már azzal, hogy az Origo és társai évek óta hetente azt rikácsolják, hogy kitör a 2. vh.! Mert még ha be is jön majd egyszer, attól még nem lesz hiteles, és csak félelem-és rémhírterjesztésre használják jelenleg!
Ennyi erővel azt is leírhatnák minden nap, hogy becsalódik egy üstökös a Földbe, azt egyszer majd úgyis bejön. Ez nem objektív hírközlés, merő spekuláció.
nov. 26. 12:05
15/17 anonim válasza:
* 3. vh.
nov. 26. 12:05
16/17 anonim válasza:
#14 :D Egyszer? Évekig szó volt erről, a Krím megszállásakor indult, mondhatni onnantól vizionálták a háborút, Minden esemény, mi történt ezután, (vízelzárás, a népszavazás meghamisítása, oroszpárti tüntetések, fegyveres felkelések, stb. stb.) mindig elhangzott ez, hogy ebből háború lesz. És igen, ahogy írod is, igazuk lett.
Hogy te mit hányszor hallasz az nem mutatója annak, hogy mi hányszor hangzott el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!