Liberálisok! A gázai háború kapcsán Orbán Viktor és a Fidesz 🇮🇱 álláspontján álltok vagy a nyugati értelmiségén 🇵🇸 ?
1. Nem mondtam azt, nincsenek palesztinok, azt montam, hogy "Nincs, és a történelem folyamán sosem volt olyan állam, hogy Palesztina."
2. A túszcserét minden alkalommal a Hamasz akadályozta meg, ahogy ezt a közvetitő államok egyhangúan elismerték-
3. Izraelben nem szünetel a Netanjahu elleni birósági eljárás. Sőt, mivel a vád nyilatkozatai november végén befejeződnek, a háború ellenére dec. 2-án el kell kezdenie a tanuskodást. A biróság még azt sem engedte meg, hogy a védelem a tanuk sorrendjét megváltoztassa.
Pecched van kérdező, én tudok héberül. A héber felirat PONTOS(!!!) forditása:
"A tuszok megfulladtak: hibás lőszertartás következtében az alagutban kiütött tűz..."
Nem számit milyen palesztin vagy izraeli szélsőbalos oldalt posztolsz. Ami számit, az a tárgyaláskat végző katari, egyiptomi, amerikai személyek mondanak.
"A túszcserét minden alkalommal a Hamasz akadályozta meg, ahogy ezt a közvetitő államok egyhangúan elismerték."
23 vagyok
Nem csak héberül tudok, hanem angolul, és arabul is. Mivel tolmács a szakmám.
Ja, és magyarul is, mert ez az anyanyelvem.
Az a gond, hogy aki bármilyen témában és fórumon elengedi ezt a "bérkommentelők" szöveget, általában eleve hajlamos elszakadni a valóság talajától, üldözési mániás konteós típusú gondolkodás jellemzi, önmagát teszi hiteltelenné.
Aki ilyeneket leír bárhol, azoktól én még soha nem láttam épkézláb véleményt, csak hülyeségeket.
Szokványos felhasználók vagyunk általában, hogy hobbiból, unalomból, téma iránti érdeklődésből, vagy akármiért, de nem pénzért irkálunk, meg úgysem lenne semmi értelme.
Aki ennél többet lát bele, csak azért, mert neki nem tetszik más véleménye, ott már vannak bajok általában.
Pedig ez szimpla tény. Ismerek több ilyen Hasbarás bérkommentelőt. A hvg, 24, telex stb Facebook oldalain is van egy aki minden alkalommal odaposztol.
De bővebben itt:
Ez egy valós létező dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!