Az, hogy van, hogy Oroszország fenyegetésnek tartja a NATO-t és minden NATO tagállamot, miközben Törökországgal, mégis képes jó viszonyt ápolni?! Biztos, hogy a NATO a probléma?
Figyelt kérdés
nov. 22. 06:29
11/20 anonim válasza:
#10 A gyurcsányista-tiszás média ezt írja meg. De kérdem én: hány orosz és hány nyugati multi van jelen Magyarországon?
12/20 A kérdező kommentje:
Nem, ezt a magyar külügyminiszter irja meg!
Én ezeket a magyar külügyminisztertől hallottam.
nov. 22. 09:58
13/20 anonim válasza:
#12 A gyurcsányista-tiszás médián keresztül, ami elhallgatja azt, amikor a kormány a nyugati gyarmattartóinknak nyal be.
14/20 A kérdező kommentje:
Oké, akkor biztos azt is a gyurcsányista médiából hallottam -nem-, hogy 2 éve, a háború kitörésekor azért állt le a magyar gazdaság, mert az orosz beszállitás a szankciók hatására leállt.
Ezt egy magyar gyárvezetőtől hallottam és nem a médiában.
nov. 22. 10:02
15/20 anonim válasza:
A szankciókat minden EU-tagállam megszenvedte, sokkal jobban, mint Oroszország. Egyébként szép öngól volt, hiszen tudvalevő, hogy a Fidesz csont nélkül megszavazott minden szankciót.
16/20 A kérdező kommentje:
Mégegyszer leirom, mert a lényeg maradt ki a kommentemből. 2 éve azért állt le a magyar gazdaság, mert az orosz beszállitás nem működött. Oroszország keleten van és nem Amerika.
Magyarország nem amerikai gyarmat, hanem ruszki és kinai.
nov. 22. 10:05
17/20 anonim válasza:
Még egyszer leírom: a szankciókat minden EU tagállam megszenvedte, sokkal jobban, mint Oroszország. De látom, téged a tények nem érdekelnek. A négynégynégy meg a telegz megírta, hogy Magyarország ruszki és kínai gyarmat, tehát így van, a tényektől függetlenül.
18/20 A kérdező kommentje:
Azt miért hagyod figyelmen kivül, hogy orosz technológia működik a magyar gazdaságban és orosz beszállitástól függünk?
nov. 22. 10:08
19/20 A kérdező kommentje:
Én a szankciókat elismerem és nem hagyom figyelmen kivül, nem kell visszakontráznod!
nov. 22. 10:08
20/20 anonim válasza:
Senki sem hagyja figyelmen kívül. Ettől még a nyugati függőségünk - amit te kézzel-lábbal tagadsz - sokkal erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!