Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Google Idővonal tényleg az...

A Google Idővonal tényleg az EU bizottság miatt szűnik meg?

Figyelt kérdés

Eddig is rengeteg idegesítő dolga volt, az állandóan felugró süti dialógus, amit ha blokkolok, akkor sokszor nem jön be az oldal, de most miattuk vezetik ki a Google Idővonal szolgáltatását, ami a kedvencem volt.

Asztali gépen átlátható volt minden és most az EU áskálódása miatt meg mindenféle ilyen jogvédelmi dolgok miatt titkosítva lesz a telefonon tárolva, asztalin meg meg is szűnik.

Úgy lopja boldog-boldogtalan az adatokat, mint a cukrot, szabadon garázdálkodnak nigériai hercegek, az AI meg a deepfake küszöbén gyakorlatilag boldog-boldogtalan fotózik boldog-boldogtalant, majd tölti fel ezer ilyen-olyan helyre, amin ott vannak tömegben arcok és egy ilyen világban az EU bizottság legnagyobb baja, hogy a Google hogyan tárolja és miként használja fel az ÖNKÉNT MEGADOTT térkép és GPS adatokat?

nov. 20. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Pedig az idővonalat én is szeretem.
nov. 20. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Azt se tudom mi az
nov. 20. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:

A telefonodon, táblagépeden továbbra is használhatod.

Ha a Google Takeout-tal lemented az előzményeidet, akkor biztosan van/lesz olyan program, amivel az asztali gépeden is visszanézheted.

Én is szeretem, használom is az idővonalat (meg tudom nézni, melyik nap melyik cégnél hány órát voltam, utólag is ki tudom állítani a szervizlapokat), de ezt ezután is megtehetem a telefonomon megnézett adatok alapján.

Amennyire kibogoztam az idővonal ezután is tárol a Google szerverein adatokat. Jó kérdés, hogy mondjuk egy scripttel le lehet-e kérdezni ezeket az információkat a Maps-ból. Az egyik script programomban a Maps-ból automatikusan hívom le a munkahelyem és az adott cég távolságát (autóval tervezett útvonal hosszát), hogy ne nekem kelljen kézzel kitöltenem. Lehetséges, hogy bizonyos idővonal információkat is el lehet még érni...

nov. 20. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
Az Eut már rég fel kellett volna számolni.
nov. 20. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
24%
Lehet te szenilis vagy és neked ez kell de egészséges ember rmlékszik rá mikor hol volt nem kell ehhez egy tech ctgnek kémkednie utána.
nov. 20. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:

#3 "A telefonodon, táblagépeden továbbra is használhatod."

Igen, aki a telefonon él, annak jó is lehet. De azon a kicsi kijelzőn én nem szeretek dolgozni, a böngészőben sokkal jobb volt visszanézni.

#5 Akkor mondd meg, hogy október 12.-én délután 3-kor hol voltál!

nov. 21. 07:47
 7/9 anonim ***** válasza:

5

Melóztam. Amúgy mivel amúgy sincs bekapcsolva a GPS a telomon gugli se tud kémkedni utánnam.

nov. 21. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Szombat délután 3-kor? Akkor vacak melód van.
nov. 21. 10:44
 9/9 anonim ***** válasza:

8

Nálunk a vasárnap meg a hétfő a szabad. Nem rossz meló, évi 78k.

nov. 21. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!