Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van esély rá, hogy a Trump...

Van esély rá, hogy a Trump adminisztráció bezárja az Ukrajnában működő 30, nagyon veszélyes korokozókkal kísérletező biolabort?

Figyelt kérdés
[link]
nov. 19. 09:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Egy olyan összeesküvéselméletet, ahol kizárólag gyerekek és szüzek véréből lehet valami hatásosat előállítani (Adrenochrom), még szép, hogy egy normális ember nem vesz komolyan.

Akkor sem, ha sci-fikben, meg horrorokban emlegetik. Sőt, akkor pláne nem.

nov. 19. 17:19
 12/18 A kérdező kommentje:

11

Értem. Tehát ha minden korosztályról lenne szó akkor komolyan vennéd?

nov. 20. 10:55
 13/18 A kérdező kommentje:

10

Emberkísérletezéses összeesküvéselmélet mindig is volt bőven. Jónéhány igaznak bizonyult tehát következésképpen akármelyik igaz is lehet, hogy precedens volt elég.

nov. 20. 10:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem. De akkor mégiscsak hihetőbb lenne. Nem gondolod? Mégis mitől más egy szűz vére, vagy egy gyereké?

Miért van az, hogy a konteósok semmit nem hisznek el ami tudományosan bizonyított, de mindent ami légből kapott marhaság.

nov. 20. 11:31
 15/18 A kérdező kommentje:

14

Nem néztem utána, de védtelen gyerekeket talán könnyebb befogni, fogva tartani mint kifejlett felnőtteket. Ugyanakkor egy gyerek sokkal egészségesebb és fiatalabb mint egy felnőtt, de azt hittem ez mindenkinek világos.

nov. 20. 12:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Egy olyan gyerek aki - ha már konteózunk legyünk logikusak valamennyire - senkinek nem hiányzik, mert az utcán, nyomorban él? Az biztos nagyon egészséges. Pláne ha alultáplált és azt eszi amit talál.

És mi van az aggszüzekkel? Egy 40-50-60c éves nő ha nem volt senkivel, akkor megfelel a célnak, de ha megdugják, esetleg a tampon vagy a nőgyógyász elszakítja a szűzhártyáját, az már nem? Vagy egy estleges orgazmus "rontja" el?

nov. 20. 12:59
 17/18 A kérdező kommentje:

16

Szerintem sehol nem állítottak olyant, hogy szűznek kell lenniük.

nov. 20. 13:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ha rákeresel Adrenochrom összeesküvés elméletre - amit éppen te hoztál szóba -, akkor rájössz, hogy de igen.

[link]

nov. 20. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!