Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nevetséges egyeseknek...

Miért nevetséges egyeseknek az hogy Zelenszkij azt mondta hogy, Ukrajna egy független ország, amit nem lehet hallgatásra kényszeríteni?

Figyelt kérdés

Elon Musk kinevette zelenszkijt:

[link]

[link]

nov. 19. 05:28
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Annyira független, hogy a többi ország támogatásától függ az életben maradásuk. Ettől mondjuk még pofázhatnak, csinálják is rendesen, szóval hallgatásra nem kényszeríti őket snki.
nov. 19. 07:36
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
Pont ugyan annyira független mint a magyar kormány akik az ehez hasonló frázisokkal zsibbasztják a társadalmat
nov. 19. 07:43
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Még gyerekkoromban volt egy igen emlékezetes karikatúra ami megmaradt bennem mert sokatmondó és rendszeresen elő is jön a kép bennem ha ilyesmikkel találkozom.

Az képeken sorban egy alak látszik ahogy dölyfösen áll, megfeszíti magát és sorra kiabálja: "Én vagyok a legnagyobb!", "Én vagyok a leghatalmasabb!" stb. stb.

Majd az utolsó képen mutatják ahogy az a kiabáló alak pindurka figura, szinte láthatatlan a valóságban, mert körülötte mindenki olyan nagy.

Csak elvakítja őt a beképzeltsége és nem látja a saját méreteit, lehetőségeit a valóságban.

Zelenszkij nekem most ilyennek tűnik, csak ő tudja belül, hogy valójában milyen gyenge és tehetetlen, mégis előadja a kis, dölyfös figurát. Tényleg nevetséges - bár elég szánalmas.

nov. 19. 07:53
 4/9 anonim ***** válasza:
37%

Nem emlékeztet ez Zelensky-n kívül valaki másra is,hm?

nov. 19. 07:55
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

Ettől a szerencsétlentől, akit az amerikaiak odatettek bábnak, mást nem hallani, mint olyanokat, hogy mikdt adjanak neki más országok a háborúhoz.

Ő maga sem független, nemhogy az ország

nov. 19. 08:03
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem azért röhögte ki a szippantyúst, mert az már elvesztette a kapcsolatot a valósággal.
nov. 19. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

#4 Most hogy mondod, de, igazad van, másra is emlékeztet.

Magyar Péter is ilyen.

Jogos!

nov. 19. 08:14
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Magyar Péterre nagyon emlékeztet, előjöttek a semmiből, pillanatok alatt "fontos" emberek lettek és erősen támogatja őket valaki a háttérből
nov. 19. 08:17
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

Az egyetlen független ország eddig Észak Korea volt de már az is ruszki csicska lett, így most már az sem független.

Modern időkben, NINCSEN olyan, hogy független. A globalizált világban, nemigen lehet érvényesülni függetlenül.

nov. 19. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!