Miért nevetséges egyeseknek az hogy Zelenszkij azt mondta hogy, Ukrajna egy független ország, amit nem lehet hallgatásra kényszeríteni?
Még gyerekkoromban volt egy igen emlékezetes karikatúra ami megmaradt bennem mert sokatmondó és rendszeresen elő is jön a kép bennem ha ilyesmikkel találkozom.
Az képeken sorban egy alak látszik ahogy dölyfösen áll, megfeszíti magát és sorra kiabálja: "Én vagyok a legnagyobb!", "Én vagyok a leghatalmasabb!" stb. stb.
Majd az utolsó képen mutatják ahogy az a kiabáló alak pindurka figura, szinte láthatatlan a valóságban, mert körülötte mindenki olyan nagy.
Csak elvakítja őt a beképzeltsége és nem látja a saját méreteit, lehetőségeit a valóságban.
Zelenszkij nekem most ilyennek tűnik, csak ő tudja belül, hogy valójában milyen gyenge és tehetetlen, mégis előadja a kis, dölyfös figurát. Tényleg nevetséges - bár elég szánalmas.
Nem emlékeztet ez Zelensky-n kívül valaki másra is,hm?
Ettől a szerencsétlentől, akit az amerikaiak odatettek bábnak, mást nem hallani, mint olyanokat, hogy mikdt adjanak neki más országok a háborúhoz.
Ő maga sem független, nemhogy az ország
#4 Most hogy mondod, de, igazad van, másra is emlékeztet.
Magyar Péter is ilyen.
Jogos!
Az egyetlen független ország eddig Észak Korea volt de már az is ruszki csicska lett, így most már az sem független.
Modern időkben, NINCSEN olyan, hogy független. A globalizált világban, nemigen lehet érvényesülni függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!