Mit gondoltok a németeknél a BSW (Bündnis Sahra
Wagenknecht) pártról?
Figyelt kérdés
Ez egy bevándorlásellenes balkonzervatív párt, ami az NDK felé nosztalgikus és a fizikai munkásokat támogatja, külpolitikában oroszbarát és Amerika-ellenes.
Ne szavazz olyan pártra amelyik egy ember nevét tartalmazza. Sokat elárul a személyi kultuszhoz való viszonyáról.
nov. 18. 13:00
2/12 anonim válasza:
Nemigazán hallottam eddig róluk szóval megnéztem, hogy kik ők.
Eddig azt hittem, hogy az AfD és a Linke a legkártékonyabb pártok Németországban, de ez még náluk is rosszabb.
Antikapitalista és NDK-imádó mint a Linke, és feltétel nélkül szolgálja ki az Orosz-Kínai érdekeket mint az AfD. Ezt a rossz kombinációt hogy sikerült összehozni? Atomot rá.
Nem szavaznék rájuk természetesen.
nov. 18. 15:27
3/12 anonim válasza:
Nekem szimpatikus. Egy ilyen pártra vágyom leginkább, ami gazdaságilag baloldali, társadalmilag meg bevándorlás- és Amerika ellenes.
nov. 18. 23:23
4/12 anonim válasza:
Putlerpincsi alakulatnak tűnik. Amúgy az elsőnek igaza van, sokat elárul a párt vezetőjéről, hogy magáról nevezi el a pártját.
Az se tetszik, hogy komcsi utódpártból alakultak.
nov. 18. 23:49
5/12 anonim válasza:
Wagenknecht az ex DDR böl jött, azaz osszi. Ez nagyon latszik a mentalitasan, bar intelligens, de kar, hogy olyan kommunista beallitottsagu. Emiatt nekem nem szimpatikus, a partjara nem szavaznek.
nov. 19. 08:00
6/12 anonim válasza:
Érdekes, nekem ez a legmegfelelőbb szó rá. Hogy én szavaznék-e rá vagy sem, azt nem tudom. Nem zárnám ki, de van olyan párt amivel jobban szimpatizálok Németországban. Amúgy szerintem Magyarországon is besöpörne annyit, hogy bejutna a parlamentbe.
nov. 19. 12:13
7/12 anonim válasza:
5.: Félig német, félig perzsa a nő. Az apja muzulmán lehetett. Más kérdés, hogy vicces, hogy bevándorlásellenes (muszlimokra értve). Igaz, ő nem muzulmánnak szocializálódott, ez a lényeg. Inkább a túlzott balossága a probléma.
nov. 19. 12:35
8/12 anonim válasza:
A férje is érdekes figura, ő is próbálkozott kancellársággal, most meg a neje pártjában kötött ki:
Wagenknecht apja irani, anyja nemet. De mint irtam, Kelet-Nemetorszagban született, Jenaban, szoval osszi. Az apja egy irani utazas soran eltünt, nem tudni, mi lett vele. Nagyon erösen vedi az elveit, tulajdonkeppen egy okos nö, de valahogy megsem mellette döntenek.
nov. 19. 18:57
10/12 anonim válasza:
"nov. 18. 15:27"
Akkor szerinted eddig a cdu/csu meg az Spd nem (volt) kártékony? :D Merkel ide csalogatta az ingyenélő migránsokat, az spd meg 3 év alatt tönkre vágta a gazdaságot. Linke? vicc... Grüne? ugyanmár... Az AfD az elmúlt 3 tartományi választáson igencsak jó eredményt ért el. Nem hiába. Én biztos, hogy rájuk szavazok. Tegyenek rendet, mert ami 10 éve megy, az már a németeknek is sok. Le lehet pontozni 0%-ra, attól még az AfD-re húzom be majd az x-et.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!