A Nyugat hány százalékban felelős, hogy most az oroszok és ukránok háborúznak?
Ezt százalékban nem lehet megmondani. Ha az ukrán vezetés nem lett volna benne a játékban akkor hiába hergelik a nyugatiak, a végső felelősség az ukrán vezetésé.
A felbujtó és megbízó az a "nyugat", de az elkövető az ukrán vezetés volt.
Schröder volt az ukrán fél által felkért személy, aki 2022-ben tárgyalt az oroszokkal. Ő azt mondta, hogy Ukrajna belement volna a megállapodásba, de Zelenskynek előszőr tárgyalni kellett az USA-val, és csak ezután kapott Schröder utasításokat. És az USA-ban megtagadták a megállapodást, mondván nyugati segítséggel Ukrajna nyer. Emiatt nem lett megállapodás.
Tehát lehetett volna béke, ha az ukránokon múlik. Nem tudom mennyire volt az utolsó szó Zelensky-é, mert Schröder szerint az USA erőltette a háborút, de bizonyára ha nagyon határozott lett volna Ukrajna, akkor megállapodnak. Ezek szerint Ukrajna nem volt határozott. Aztán elkapta az ukránokat a NATO által ígért támogatások tömkelege.
Nem tudom ez hány százalék. Ukrajna felelőssége a háború, végül ők hozták meg a döntést (akármilyen nyomás is volt rajtuk). Ha a szomszéd azt mondja, ugorjak a kútba, és beleugrok, az akkor nem az én felelősségem? De lehet úgy is nézni, hogy Ukrajna békét akart, Bidenék meg azt mondták, hogy NE, és akkor emiatt lett háború. Értelmezés kérdése csak a százalékosdi.
Ennyire rövid és tufa az agyatok?
Ki támadott meg kit?
Csakis az oroszok felelősek.
Az oroszok kezdték azzzal, hogy 2014-ben elfoglalták a krímet, és hogy szították a szakadárokat. Meg fel is fegyverezték őket.
# 9
Az Orosz Hadsereg 1991. december 8.-a után is ott maradt a Krímben, és 2042-ig szólt a meghívójuk.
Nem pedig 2014-ben teleportálódtak oda.
Az Ukrán nacionalisták vajon hogyan sarjadtak ki ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!